četvrtak, 03 decembar 2009 16:24

Nerazdvojni tandem imao je svoju prvu veliku svađu u kući "Velikog brata"!

 

 

 

 

 

Tokom popodneva Karlo i Dragica su bili prisniji nego ikada. Karlo je ležao Danici u krilu koja se sve vreme smejala njegovim šalama, što Vladimiru koji se sedeo na metar od njih nikako nije prijalo. Vladimir je vidno iznerviran prebacio Danici za njeno ponašanje nakon ponovnog ulaska u kuću, a specijalno za današnje ponašanje što je dovelo do rasprave između njih dvoje. Kako se rasprava zahuktavala pred ostalim ukućanima u dnevnoj sobi, Vladimir je pozvao Danicu da razgovor nastave nasamo u sobi za odmor.

 

 Vladimir je Danici prebacio da ga čini ljubomornim zato što misli da se on u nju zaljubio, i dodao je da to nije tačno. Danici nije bilo jasno oko čega se oni zapravo raspravljaju. Vladimir je zato razgovor završio sa tim da Danica samo treba da se ponaša prema njemu normalno, kako je to nekada i bilo. U suprotnom Vladimir smatra da onda nema razloga da dalje komuniciraju.

 

Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (16)add comment
 1 2 > 

Dada said:

OMG
Sad kad je Vladimir pobedio,verovatno ce privuci seljancicu ioz Maradika...te mu javno priznati koliko voli te evrice...uhh zbunih se!!! koliko voli njega! :)
01. 01. 2010

vedran said:

Peting Danica
Danica, peting koketa..bi ali da ne udje...koja dvolicnost.Arsa je laf,ali ne znam sto prihvata blam sa njom.Ona,vrlo uska i dosadna seljancica..Izvini ,mama.
12. 12. 2009

anabela said:

danica i arsa
Danica je najvece zlo u kuci, ona je izacila Tanju iz kuce svojim prljavim igrama, bila je ljubomorna na nju od samog pocetka,to je bilo tako ocigledno. To sto je nominovala Djoleta pokazuje koliko mrzi konkurenciju, Danica je ista kao Dragica, samo sto se skriva iza maske finoce. Arsa se samo hvali. Na pocetku mi je bio favorit ali vreme je pokazalo njegovu pravu sliku. DJOLE DO POBEDE!!!
11. 12. 2009

kaca kg said:

...
danica i vladimir su preslatki...navijam za vladimira prelep je...karlo je uzasan napolje
09. 12. 2009

ornela said:

...
Nije mi jasno zasto su vratili Danicu ? Nezanimljiva , dosadna , samo se kikoce . Seća li se neko njene prosirene recenice ? Arsi svaka cast . Nije mi jasno sta je video na njoj ... Ravna kao daska , glupaca , smor
09. 12. 2009

ssssss said:

...
Bash si me razocarala Danice. Otkud tebi taj glupi flert sa manijakom Karlom. A bolje da nisje ushla, Danica me mnogo razocarala.
04. 12. 2009

nensi said:

Danica naivna
karlo hoce da se muvanjem Danice osveti Arsi.Samo to danica ne kapira,a i nije neka pamet.
04. 12. 2009

jovanka said:

...
ma danica je super....dragica ili manuel pobedjuju sigurno....
04. 12. 2009

sarahhh said:

...
Ma Enis je od njih najkulturniji i najbolji dečko!!!!!!
04. 12. 2009

joko said:

...
ARSA DA POBEDI
03. 12. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop