Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 24 mart 2009 20:04
Nakon iznenadnih javnih nominacija, publika odlučila da Sani Armani napusti kuću Velikog Brata
 
 
Nominacije, kao i što se pretpostavljalo prošle su u vrlo napetoj atmosferi. Javno nominovanje je najteže palo Maci, koji je rekao samo ime Grua, kao prvog nominovanog, a zatim je nominovao samog sebe i time automatski bio nominovan od strane Velikog Brata.


Sandra je takođe bila automatski nominovana jer je javno spletkarila u vezi budućih nominacija. Ona, iako je mogla da nominuje, odbila je i time pokušala da ostane "čista" u očima drugih ukućana, koji nisu znali da je ona već na listi za nominacije.
 
 
U intervju Sandra je rekla da je o Mikiju imala predrasude, iako ga nikad ranije nije gledala, ali da njegov ulazak po treću put predstavlja animozitet. Ona nije htela da otkrije svoje favorite, žao joj je što je izašla, ali se i raduje što se vratila u "real life".
 
Ukućani su nominovali sledećim redosledom:
 
Milić: Kalimero i Miki
Tijana: Sandra i Mira
Maca: Gru i Sam sebe
Gru: Miki i Kalimero
Mia: Miki i Tijana
Mira: Miki i Tijana
Filip: Kalimero i Miki
Miki: Mira i Sandra
Kalimero: Miki i Tijana
Ivana: Miki i Tijana
Sandra: Odbila da nominuje
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (41)add comment
‹ First  < 1 2 3 4 5

zuma said:

...
trebao je onaj miki konj!
24. 03. 2009
‹ First  < 1 2 3 4 5

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop