nedelja, 08 mart 2015 01:12

alt

U sledeću fazu prošli su sledeći takmičari


Još jedna uzbudljiva emisija Pinkovih zvezda u kojoj petočlani žiri nije imao laku odluku, obzirom da su takmičari i večeras pokazali zbog čega su izdvojeni već u prvom krugu. Uz nešto oštrije kriterijume i strožije ocenjivanje žirija, maksimalne poene je osvojilo ukupno deset takmičara i ostvarilo direktan prolazak u treći krug. #svihpet dobili su: Nikola Petković, Hristijan Petrović, Sonja Šćepanović, Andrijana Stojanović, Predrag Uskoković, Kostadin Petrušev, Žarko Stanojević, Aleksandar Ljubičić, Miroslav Stančić i Lejla Zahirović. U baražu zbog specifične situacije našlo se šest četvorki, od kojih je samo jedan takmičar mogao da obezbedi prolaz u treći krug, jednoglasnom odlukom donetom u staklenoj sobi, žiri je odlučio da dalje, u takmičare sa #svihpet, ide Gojko Vujić.Pogledajte baraž:


Get Adobe Flash playerKlasifikacije u ovom drugom krugu takmičenja za "Zvezdu Granda" se nastavljaju, a izbor samo naboljih postaje pravi problem žiriju.Polovina odabranih večeras plasirala se direktno u dalji tok takmičenja, a njih petoro svoju šansu dobilo je u baražnom delu emisije, nazvanom "žurka".Posle žurke ovo je konačan bilans večerašnjeg nadmatanja sjajnih vokala. Ove subote u dalji krug takmičenja prošli su: Jovana Starovlah, Dejan Čavić, Semir Jahić, Oliver Stamenkov, Lejla Čaušević, Jovana Milić, Ranka Pelemiš, Dženana Đidić i Raša Savić.Pogledajte baraž:


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop