ponedeljak, 09 avgust 2010 15:57

Vesna Zmijanac Biljana Cincarevic

Folk pevačica i poznata slikarka počele da se svađaju na Filipinima!

 

 

 

Rijaliti šou "Survivor" tek što je počeo da se snima, a već se zakuvalo! Kako otkriva "Kurir", na Filipinima su već pale prve nesuglasice između dve takmičarle. Na Vesnu Zmijanac svim snagama je udarila Biljana Cincarević pokušavajući na sve načine da je sabotira i ugrozi joj opstanak u šouu. Pošto je opšte poznato da slikarka ne voli narodnjake, ona na sve načine pokušava da eliminiše Zmiki.

 

 Priređuje joj razne smicalice, pokušava da joj oteža svaki zadatak, a počela je i da lobira kod pojedinih takmičara da se okrenu protiv pevačice. Zasad sve to što ona radi nije ništa strašno, ali plašim se da će, kako rijaliti bude odmicao, Biljana sve otvorenije krenuti u napad protiv Vesne. Pokušala je da isprovocira i pevačicinu ćerku Nikoliju, ali ona nije htela da se upušta u svađe.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

ZEG said:

...
SLIKARKA PARAZIT! VESNA UDAVI JE U BLATU!!!!!!!!!!!
09. 08. 2010

kejt said:

...
srećna sam što znam ko je biljana, a što mi je tek poznato ime zmijančeve :green:
09. 08. 2010

mina said:

...
Ko je bre ova Cincarevic?Moze samo da mrzi Vesnu Zmijanac a i za to nema potrebe,ocigledno je frustrirana cim se iz prve ostrvila na pevacicu!!!
09. 08. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop