nedelja, 01 mart 2015 00:19

alt

U sledeći krug takmičenja prošli su:Zvezde Granda
Žiri je i ove subote bio na mukama, ali su odluke pravično donete a u dalji tok nadmetanja za "Zvezdu Granda" izabrani su samo najbolji kandidati. Direktno u novu fazu takmičenja otišli su: Edis Hadžić, Azra Husarkić, Šefki Jahnjić, Marijana Mariangel i Željko Đmura.Svoju šansu nakon žurke ravnopravno sa takmičarima koji su odmah prošli dalje, dobili su i njih petoro odabranih u baražu. U dalji krug plasirali se: Ivana Milojević, Jelena Grubačić, Dinka Muratović, Lazar Rančić i Nikola Grujić.Pogledajte baraž:

Get Adobe Flash player

Pinkove zvezde
Uz nešto oštrije kriterijume i strožije ocenjivanje žirija Pinkovih zvezda, maksimalne poene je osvojilo ukupno sedam takmičara i ostvarilo direktan prolazak u treći krug. #svihpet dobili su: Aleksandra Dimitrijević, Gabrijela Pejčev, Marija Janković, Milena Jovanović, Jelena Vukojević, Predrag Petaković i Aleksa Kostić. Nakon baraža u kojem se njih 13 borilo za preostala tri mesta, jednoglasnom odlukom donetom u staklenoj sobi, žiri je odlučio da dalje, uz takmičare sa #svihpet, idu: Nemanja Todorović, Tanja Avramović i Velibor Gačević.Pogledajte baraž:


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop