četvrtak, 29 oktobar 2009 18:46

Savet RRA izrekao opomenu Televiziji "Pink" i podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka!

 

 

 

Televizija Pink završiće na sudu zbog emisije "Trenutak istine", koja je emitovana 7. oktobra. Tada je voditeljka Tanja Vojtehovski takmičarki Julki Mitrović postavila šokantno pitanje "da li je doživela orgazam tokom seksualnog odnosa sa ocem", na šta je ova potvrdno odgovorila. Tim povodom, savet RRA održao je sastanak na kojem je odlučeno da se protiv televizije Pink povede prekršajni postupak.

 

 

 

Savet Republičke radio-difuzne agencije (RRA) smatra da je televizija "Pink" emitovanjem emisije "Trenutak istine", 7. oktobra 2009. godine, prekršila Zakon o radio-difuziji. Zbog toga je Savet RRA izrekao opomenu ovoj televiziji i podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv nje zbog emisije "Trenutak istine".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (23)add comment
 1 2 3

natalia said:

...
bruka i kako da sedis na primer sa bratom i ocem i to da gledas!!! bljuvotine boli mene uvo sta je ona i sa kim radila!sto daje svakom
29. 10. 2009

victor said:

...
zena je ionako sve rekla
29. 10. 2009

aco said:

...
pa sta ima da sude.zasto se zove tako ako ne sme da se postave takva pitanja.to ja cista glupost i velika ljkubomora. sano napred pink naj bolji ste.
29. 10. 2009
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop