utorak, 01 septembar 2009 14:06

Snima se nastavak legendarnog ostvarenja koji će biti prikazan krajem sledeće godine!

 

 

 

 

 

Scenarista filma "Ni na nebu ni na zemlji" Dušan Jelić priprema se da posle skoro 15 godina snimi njegov nastavak, preuzevši ulogu režisera umesto Miše Radivojevića. Jelić je rekao agenciji Beta da je završio scenario za nastavak "Ni na nebu ni na zemlji", koji bi trebalo da kao režiser i producent počne da snima ove jeseni, dok bi film premijerno bio prikazan na jesen 2010. godine.

 

 Prema scenariju Jelića i njegovog saradnika Ivana Panića, Radivojević je 1994. godine režirao "Ni na nebu ni na zemlji", priču o arhitekti Nikoli (Svetozar Cvetković) u ratovima i sankcijama okruženom Beogradu, kojem ne pomaže da se iščupa iz emotivnog beznađa ni veza sa zgodnom devojkom (Bojana Maljević).

 

 

- Drugi deo biće nastavak priče o Nikoli. Film će biti mnogo brži i zanimljiviji sa puno akcije, muzike i seksa. Nikola ponovo upoznaje ljubav koja mu neće biti uzvraćena i ponovo dolazi u sukob sa ljudima sa druge stane zakona. Biće to akciona drama, jeziva priča, užasno mučna, sa katarzom - rekao je Jelić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

malecka said:

...
a Leka??
03. 09. 2009

VICTOR said:

...
red bi bio
02. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop