utorak, 04 novembar 2008 21:43
Izbačena studentkinja "Operacije Trijumf" optužila voditeljku da je Danijelu prenosila informacije!
 
 
Bosanka Jasmina Midžić večeras je izašla iz kuće na Košutnjaku, ništa manje besna, nego što je bila na jučerašnjoj Gala večeri, kada je napravila skandal! Naime, ona je danas optužila voditeljku Anu Mihajlovski da je njenom protivkandidatu Danijelu iznosila neke informacije iz spoljnjeg sveta!
 
- Mislim da je Danijel dobijao informacije iz spoljnjeg sveta od Ane Mihajlovski. Ja to ne mogu da tvrdim sto posto, ali oni su dugo razgovarali i posle toga njegovo ponašanje se promenilo. On tačno zna šta mora kod sebe da menja, kako ljudi reaguju na forumima, šta im smeta kod njega - rekla je Jasmina i dodala da je razočarana ovim projektom:
 
 
 
- Nikada svoje dete ne bih pustila u ovakav šou. Time sam sve rekla. Ne zato što su nas ovde mučili, naprotiv, imali smo maksimalnu pažnju 24 sata, već zato što ovaj šou izvlači najgore iz ljudi. Ovde se navodno pravi zvezda, a u pregledima smo prikazani u najgorem svetlu. Stalno se prikazuju svađe i neke gluposti - dodala je izbačena studentkinja.
 
 
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3

yana said:

jasmina optužila anu mihailovski
Ne bih se upuštala u komentar da li je voditeljica zaista odavala informacije iz vana ali bi komentirala neregularnosti..Ukoliko je usvojen i potpisan pravilnik o ponašanju i jedan ga učesnik prekrši,bez obzira o kakvom se talentu radi,treba da bude diskvalifikovan zajedno sa onim sa kim je prekršio klauzulu ugovora,ne razumijem zašto sve nominovati a glavni krivac se izvlači bez sankcije.Ovim se stiče dojam da zaista ima manipulacija i namiještanja.
05. 11. 2008
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop