sreda, 07 mart 2012 13:06

Voditeljka televizije Kopernikus Jadranka Jevtić govori za "Tračarenje" o svom poslu i privatnom životu!

 

 

 

Jedna od najlepših voditeljki televizije "Kopernikus" Jadranka Jevtić uređuje i vodi emisiju "PRofil" koja je za kratko vreme postala jedna od najzapaženijih. Jadranka je svojevremeno odlučila da svoje znanje stečeno dugogodišnjim iskustvom iz oblasti PR-a pretoči u dopadljivu tv formu. U njenoj emisiji pevači ne pevaju, političari ne odlučuju, novinari se ne potcenjuju, a umetnici dobijaju na značaju!

- U moju emisiju su dobrodošli svi koji imaju zapažene rezultate u svom radu: političari, glumci, pevači, slikari, književnici,  kao i oni koji imaju veze sa nekom vrstom javnog posla : urednici, novinari, direktori, čak i predsednici raznih društava…

 

 

 

Po čemu se ova emisija razlikuje od ostalih sličnog tipa?
- Kao gledalac primetila sam da tv voditelji uglavnom postavljaju ista pitanja, kliše… Htela sam da uradim nešto sasvim drugacije. Da približim te ličnosti publici, da ih nešto pitam kao gledalac. Ono što mene zanima u emisiji je ko je osoba koja sedi preko puta mene? U kakvoj je porodici odrasla? Da li je sada srećan čovek...

 

 

 

Dugo godina ste uspesno plivali u marketinskim vodama. Bili ste PR menadžer raznih kompanija, organizovali ste koncerte Erosa Ramacotija i Stinga...  Odakle vi u ulozi voditelja?
- U Srbiji mnogi imaju predrasude kada je PR u pitanju. O marketingu da i ne govorim. To je nešto mnogo više od samih odnosa sa medijima. Odlučila sam se za autorsku emisiju jednom trećinom zbog predrasuda koji postoje kada je PR u pitanju, a drugim, onim najvećim delom, da svoje znanje koje posedujem u tom segmentu prenesem u emisiji, sa gosta na gledaoce. Gost je u emisiji sam svoj PR. Ja mu samo malo pomazem.

 

 

 

Da li imate privatno neku neostvarenu želju?
- Želim da se zaljubim… (smeh) Zabrinuta sam što još ne razmišljam o braku, mozda kada se bude pojavio pravi muskarac: lep, jak, mrak (smeh) Do sada je većina bila u pokušaju. Kod muškarca najviše cenim iskrenost i poštenje. Ne volim dosadne i ljubomorne muškarce. Lagala bih da kažem da mi nije na prvom mestu važan fizički izgled, celokupna njegova pojava, osmeh, pa onda sve ostalo, a za jednu kvalitetnu vezu važno mi je da imamo otvoren i iskren odnos.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

Бурановские Бабушки said:

...
Бурановские Бабушки !!!!!!!!!!
08. 03. 2012

ZLO said:

...
ko si sad bre ti...
08. 03. 2012

NI_KITA said:

...
A IZ KOJE BASNE JE OVA??
07. 03. 2012

... said:

...
KO JE BRE OVO DOLE TURIO TRI TACKE,KAD JE TO MOJ NIK? I STA GA BRE PALAMUDIS TU KAKO SU ZENE LJUBOMORNE DO NEBA A VI MUSKARCI KAO NESTO UGROZENI? VI KAO NISTE LJUBOMORNI? SIO MI GE DJURA!
07. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
-“U moju emisiju su dobrodošli svi koji imaju zapažene rezultate u svom radu: političari, glumci, pevači, slikari, književnici, kao i oni koji imaju veze sa nekom vrstom javnog posla : urednici, novinari, direktori, čak i predsednici raznih društava…”
*********************************
….DRUGIM REČIMA, POZIVAŠ SVE SAME LALEMYDE І BESKORISNE INDIVIDUE, KOJE SE U REALAN ŽIVOT RAZUMEJU KAO SULTANIJA U KRIV K***C, KAO І SVE ONE KOJI SE BAVE ZAMLAĆIVANJEM OVOG NESRETNOG І MENTALNO ZAOSTALOG NARODA…..
07. 03. 2012

... said:

ih
Pa normalno da muskarci nemaju pravo vise ni na sta a kamoli da budu ljubomorni, a zene su ljubomorne do neba!
07. 03. 2012

Спиридон Копицл said:

********************
Да сам Сулејман,ово би била моја Хурем!
07. 03. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop