subota, 03 oktobar 2009 22:13

Gradonačelnik Zaječara drugi je takmičar koji je napustio seosko imanje u okolini Barajeva!

 

 

 

 

Uprkos nekim prognozama, drugi izbačeni takmičar sa "Farme" je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. On je sinoć napustio seosko imanje i zajedno sa tv ekipom stigao u Šimanovce gde su ga dočekali prijatelji. On je sam priznao kako je imao veliku želju da se vrati kući,prvenstveno zbog porodice i funkcije koju obavlja:

 - Ja sam i ušao na dve, tri nedelje, ne na duže, ni na kraj pameti mi nije bilo da se borim za novac. Ušao sam da narod vidi da i mi koji smo u foteljama umemo da radimo. Uglavnom su na funkcijama ljudi koji su potekli sa sela i koji su nekada to isto radili, ali su ovde uslovi mnogo suroviji
- rekao je Ničić.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2

akiro said:

...
Hahahahaha...kako s**e,kao on hteo da izadje i boli ga dupe za 100.000 evra. Nisi ti hteo nego te publika isterala. Svi koji su izbaceni valjaju istu pricu, kao oni su hteli sami da izadju, pa da ste hteli sto niste nego ste cekali da vas publika najuri? Sujeta je to, moj brale, sujeta i to bolesna.
03. 10. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop