četvrtak, 19 novembar 2009 19:00

U subotu će se neko od izbačenih takmičara vratiti u "Farmu". U igri su svi sem Ane Nikolić, Đanija i Nikole!

 

 

 

U subotu 21.11. na "Farmu" će ući neko od već izbačenih farmera, o čemu će odlučiti publika! Svi izbaceni farmeri biće prisutni u studiju u živom prenosu emisije "Farma izbaivanje" kada će se i odlučiti ko ponovo ulazi u šou na osnovu najviše dobijnih glasova publike. U igri za ponovni ulazak na Farmu su Olja Crnogorac, Pile, Big mama, Toma Jovanović, Bošsko Ničić, Tanja Đurović, Dajana i Tijana Dapčević.

 

 

 

Za razliku od njih, Ana Nikolić, Đani Ćurčić i Nikola 357 neće biti prisutni u studiju iz razloga što su "Farmu" napustili svojevoljno i nemaju šanse više da se vrate. Takođe, svi farmeri koji su na Farmi će u subotu odlučiti, odnosno, glasati među sobom, da li Marijana Grgić napusta "Farmu" ili ostaje na njoj...

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (16)add comment
 1 2

Nikola009 said:

...
pa pile,od ovih ostalih koji mogu da se vrate.
20. 11. 2009

Des said:

...
Pile je najbolji od svih ispalih!
Treba da se vrati!
20. 11. 2009

Ana011 said:

...
Bolje OLJA da se vrati !!!
20. 11. 2009

Vanja said:

...
strasno. . .
19. 11. 2009

srb..67 said:

...
Bilo koga,sem Tome Pantersa koji je cim izasao,Izvredjao sve Zene kako su Kaljave i Smrdljive,dok je od tih istih jeo Hleba i Ruckovi sto spremale,Treba da ga bude Sramota u lice da ih pogleda,Bas se pitam kako je kod njega kuci i u tu Prdekanu sto ima na splavu!
A Druga koja nebi trebala da se vrati je ona Ljigava Tanja,koja isto po izlasku sa Namerom pokusala da "Razbije"Topalku Brak,Bas je ona SMRAD JEDAN!
19. 11. 2009

lol said:

...
OCEMO PILETA U FARMU !!!
19. 11. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop