sreda, 08 septembar 2010 16:31

Slavni muzičar boraviće samo tri dana na imanju, za šta će dobiti 20.000 evra.

 

 

 

Popularni pevač Oliver Mandić pojaviće se na imanju u Lisoviću samo na tri dana! Kako "Alo" saznaje, Mandić je pristao da se pojavi samo na nekoliko dana zbog brojnih obaveza, ali i zbog toga što je svestan da ne bi mogao dugo da izdrži u takvim uslovima. Ipak, dobio je solidan honorar od 20.000 evra.

 

 Oliver je sklopio dogovor sa producentima da se na imanju zadrži samo tri dana, kao što se i naviklo od najvećih zvezda koje se pojavljuju u takvim programima. Zbog poslovnih obaveza, ali i privatnosti koju želi da zadrži, Mandić je pristao na učešće samo pod takvim uslovima. Za tako kratko pojavljivanje dobiće 20.000 evra, piše ovaj list.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

GaGarin_53 said:

...
PROPALO NACIONALISTIČKO, NARKOMANSKO g***o...NE TREBA NI DA MU DAJU 10 DIN!! MOŽDA MU NJEGOVA DRUGARICA CECA DOZVOLI DA MALO PEVUCKA SA NJENOM EXTRA TALENTOVANOM EXTRA RUŽNOM ĆERKOM ANESTEZIJOM:)) MA j**o IDIOTA, KO BRE NJEGA ŽELI DA VIDI UPŠTE!!!!! G O V N O
08. 09. 2010

mala said:

...
Normalna stvar.
08. 09. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop