Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 12 oktobar 2008 16:58

 

Povodom godišnjice smrti Lučijana Pavarotija u drevnoj Petri u Jordanu, biće organizovan humanitarni koncert.


Koncert u znak sećanja na život i rad Lučijana Pavarotija (Luciano Pavarotti)  biće organizovan na mestu gde ovaj operski pevač nikada nije nastupao, a to mu je bila životna želja, u Petri. Ovaj drevni grad koji se nalazi u Jordanu je jedan od najbolje očuvanih antičkih gradova. Sav novac koji će se zaraditi ide u humanitarne svrhe, a najveći deo ide Svetskom programu za hranu. Ovom programu sam Pavaroti je jako puno pomagao, kao i mnogim drugim programima tog tipa, sve do svoje smrti. 


Na koncertu će pored pomenutih Stinga i Andree Bočelija nastupati i čuveni italijanski roker Cukero, Roberto Alanja, Hose Kareras, Anđela Georgiju i Sintija Lorens. Ovakva imena, kao i ambijent,  obećavaju nezaboravni spektakl, ali i sama Pavarotijeva porodica najavljuje veče puno magije.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

tomas said:

...
vala blago njima
12. 03. 2009

Mirka said:

...
Muzicki dogadjaj godine... Blago onima koji to budu slusali
14. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop