utorak, 23 jun 2009 17:41
Pevač u sudnici priznao da je brutalno pretukao svoju devojku!
 
 
 
Očekivani susret između nekadašnjih partnera, Rijane (Rihanna) i Krisa Brauna (Chris Brown), protekao je neočekivano mirno. Mladi pevač je na suđenju u Los Anđelesu priznao da je kriv za premlaćivanje svoje nekadašnje devojke Rijane u februaru ove godine.
 
 
 
U sudnici je sve vreme bila i Rijana koja se nakon završetka suđenja zahvalila sudiji. Iako se Braun ranije izjasnio kao nevin, na preliminarnom saslušanju je priznao svoju krivicu i time izbegao suđenje pred porotom i šansu da završi u zatvoru. On je kažnjen društveno-korisnim radom, što podrazumeva čišćenje puteva, skupljanje otpadaka i lišća, kao i uklanjanje grafita.
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

nanaM. said:

...
KOJI IDIOT , PRAVI MONSTRUM , A ONA GLUPACA KOJA NE TRZI VECU KAZNU.PA OVE CRNCUGE SE ISPOUBIJASE I OPET NISTA. SRAMOTA ZA NASILJE NAD LJUDIMA, TO TREBA SASECI U KOREN I KAZNITI DVOSTRUKO.
25. 06. 2009

sanjicaa said:

...
al mu je kazna
24. 06. 2009

ines said:

...
Koji idiot je ovaj Chris a ona je jos gluplja!! A naravno da sve poznate ličnosti budu osudjene na drustveno koristan rad..pare sve rade.
24. 06. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop