Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 10 januar 2010 17:40

Majkl Dzekson

Lekar tragično preminule pop ikone i zvanično optužen za ubistvo!

 

 

 

 

 

Posle brojnih spekulacija o razlozima smrti kralja popa Majkla Džeksona (Michael Jackson) konačno je obelodanjeno da je pevač ubijen! Kako pišu svetske agencije, protiv njegovog lekara Konarda Mureja podneta je krivična prijava za Džeksonovo ubistvo! Navodno mu je u vene ubrizgana pozamašna doza propofola, što je ponovo bacilo sumnju na pevačevog lekara.

 Mediji su u nekoliko navrata preneli da se optužnica protiv Mureja sprema, a ovih dana bi svoje dokumente o istrazi trebalo da otkrije i FBI, koji poseduje poverljive akte o životu Majkla Džeksona, koji se dosta vremena odvijao sa one strane zakona.
- Majklova smrt se mora istražiti i nećemo biti zadovoljni dok god se ne utvrdi što se tačno dogodilo. Želimo da nam predaju te dokumente - izjavila je Džeksonova porodica.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2 > 

New Michael jackson said:

...
Ako mislite da MJ bio ,,umetnik pedofilčina" onda niste trebali ni da čitate ovaj ili bilo koji tekst u vezi kralja popa...........mj you are not alone!
07. 08. 2011

jovan čeče said:

...
Michael Jackson je bio najbolji pevac svih vremena a ne pedovil svih vremena(kako ga zovu u mojoj skoli svetozar miletic-gardinovci).Voleo sam ga i volecu ga uvek ma sta on bio
R.I.P. MICHAEL l love you
10. 12. 2010

Teodor@@@ said:

xaxa budalastine
Slusajte...Majkl nije pedofil!!On je otac 6 dece i 3 uswojene....on woli decu,nebi iskoriscavao maloletne osobe...a nebi ni punoletne...majkl je dusa od coweka...najbolji pewac na swetu...onaj doktor je kriw za swee...u mesto lekowa davao mu je drogu u welikoj dozi...:( majkl najbolji si!!!!!!!!!!
19. 11. 2010

sanja majkl dzekson said:

...
tog doktora treba ubiti a ne majkla dzeksona
22. 07. 2010

teodor@ said:

ma
ma taj ga je doktor ubio 100% ma i tog doktora treba ubit! majkle naj naj bolji si, cak si bolji i od bon jovia!
12. 01. 2010

MILEVA said:

...
To je usud bogatih ljudi: svaka budala moze da te tuzi i neki od njih ce ici do krajnjih granica samo da ti otmu ono sto imas.
Da je Dzekson bio pedofil verujem da bi drugacije postupao jer su ga dva puta tuzili. On je bio naivan covek, vrlo, vrlo naivan i to su grabljivi i zavidni ljudi oko njega iskoristili.
Sto se seksualnog opredeljenja tice on je bio p***r, ne pedofil.
11. 01. 2010

eeee said:

...
bas steta!
11. 01. 2010

anja said:

...
pa da,u pravu si.samo je nos operisao i imao je bolesnu kozu jos od onog pozara 1984 god.da je bio pedofil nije dokazano ali da je obozavao decu,pogotovo svoju to je jasno.steta,sjajan umetnik.jaka harizma.
11. 01. 2010

lazalaza said:

...
AJDE NE SERI ! Kao prvo, decak zbog koga je bio optuzen Majkl da ga je silovao, priznao je da je lagao i da mu je zao ! A operaciju je vrsio zato sto je bolovao od neke bolesti koze ! Retarde !
10. 01. 2010

SZ said:

...
UMETNIK PEDOFILCINA!!!!
TAKVE TREBA UBITI!!!
PEDOFILE I POREMECENE LJUDE KOJIMA JE NOVAC POMUTIO ZDRAV RAZUM PA NE ZNAJU VISE STA CE OD BAHATOSI!!!!
10. 01. 2010
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop