ponedeljak, 13 april 2015 16:14

alt

Preko 500 žena se javilo na konkursPočelo je kao dobra i zabavna ideja, a dobilo neverovatne razmere. U nameri da zabavi gledaoce i obraduje Zmaja od Šipova, kojem niko u luksuznoj vili ne želi da bude partner, produkcija Happy televizije raspisali je konkurs za Zmajicu – ženu Zmaja.Više od 500 poziva potencijalnih patnerki Zmaja od Šipova se javilo – rekli su na Hepi televiziji. - Novi vid programa u samom rijalitiju, pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima.

Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce – kažu u produkciji Hepi televizije. - Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak, kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju.- U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoć produkcije, ali i svojih saboraca, ostalih takmičara - kažu na Hepi televiziji a prenosi Alo.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop