nedelja, 08 mart 2009 16:53
Vlasnik televizije Pink prodaje najvredniju jahtu iz svoje flote!


Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović prodaje svoju luksuznu jahtu zbog finansijskih problema, odnosno, dugova piše hrvatska štampa. On pokušava da proda svoju luksuznu jahtu marke "El Bosca V", dugačku 32 metra i vrednu 10 miliona evra! Međutim, kako za sada stvari stoje, nema puno zainteresovanih.Mitrović za jahtu traži 4,6 miliona evra, odnosno, upola manje para nego što ju je platio. Prvi čovek Pinka je ovu jahtu prvi put prikazao javnosti u "Kroacija bout" šouu koji je održan 2007. godine u Splitu. Da je finansijska situacija ozbiljna govori i podatak da je Željko već prodao jednu svoju jahti tipa "Feretti 48", navodi Slobodna Dalmacija.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (28)add comment
 1 2 3

mimi4 said:

...
pa daj boze da propadne... velika stvar... zasto bi to nekog doticalo,50posto srba nema ni solidan auto,a trebamo zaliti za necijom jahtom...
08. 03. 2009

dj.zlo said:

...
dabogda propao ceo projekat PINK da ove polupismene manekene i p***rčine više negledam....
dosta si nas trovao...
beži bre
08. 03. 2009

dzoni said:

...
"Željko Mitrović, vlasnik RTV Pink, bio je član Jugoslovenske levice Mire Marković, njegovo se ime nalazilo na listi onih kojima je tokom NATO udara bio zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije zbog bliskosti sa porodicom Slobodana Miloševića..."...usta ga j**em!!!!
08. 03. 2009

sampras said:

...
kako bi voleo d abankrotira,jaooooooooooooo....ljudi molim vas ja prvi da mu j**em sve po redu a posle vi,stanite u red :)
08. 03. 2009

rektoskop said:

...
E, nemoj da se ljutis Zeljko, ti si mnogo dobar drug, mislim samom sebi. Odjebi i sjasi bre sa Srbije,i preseli se u svoju domovinu, i tamo jasi svoje devalvirane jahte. Budi bre slobodan Dalmatinac `ebala te `rvatska!
08. 03. 2009

Bane said:

Za Balvan
Ma kakav balvan,od one jahte sto,navodno,"prodaje"'jadnicak,nema love,neka mu ostave dno od jahte,da smesti Milicu i klinke,pa iz Splita u T..,znate vec,preko jadrankog mora,i Crnogoraca
08. 03. 2009

Bane said:

Daj Boze
Samo cekam trenutak da na broj sest,gde moj cale drzi PINK,bude S N E G,a on da predje u neki stan kao moj,DACE BOG
08. 03. 2009

dr.no said:

...
ako ako dabogda mu sve propalo,kich&shund mejker,a prvo Pink da proda pa nek mu ostane samo balvan jedan da plovi s njim kao pracovek
08. 03. 2009
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop