utorak, 07 april 2015 22:53

alt

Njih dvoje sve češće provode vreme zajedno


Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, u svakom trenutku je na usluzi Lepi Lukić: masira je, kuva joj kafu, pravi joj društvo... A sada znamo i zašto.U trenutku lažnih nominacija, kad je za 1. april, navodno Vita Tarot trebalo da napusti rijaliti, Lepa Lukić je toliko plakala,da su je jedva smirili.-"On je meni spas! On mene masira. Da nije njega, kako bih", pričala je kroz suze Lepa Lukić.

Njih dvoje sve češće provode vreme. A, kad je produkcija naložila da se svi učesnici rijalitija „Parovi“ upare, jer će u protivnom spavati na podu, Lepa Lukić je rekla: "Je ne mogu da spavam sa decom, to ne ide".'"Hoćeš da ja spavam sa tobom", šapnuo je Vita pevačici, na šta je ona odgovorila: "Ali, ti imaš para. Što bi se rasparivao?Prošle večeri Vita je bio spreman fizički da se obračuna sa Zmajem kada je Lepa zbog uvrede zaplakala."Pogledajte na 58.16 zagrljaj Lepe i Vite Tarota pa procenite sami:


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

mirka said:

...
u bice seksa matori jarac ce da prca matoru kozu
08. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop