četvrtak, 17 novembar 2011 16:24

Predsednica "Mis Ju" kompanije Vesna da Vinča se pohvalila da je doktorirala na "Megatrendu".

 

 

 

Da u ovoj zemlji svako ko je uporan i ima volje može da doktorira, najbolje svedoči slučaj Vesne da Vinče! Vlasnica agencije "Mis Ju" je doktorirala na "Megatrend" univerzitetu iz oblasti novinarstva, a za svoj doktorski rad izabrala je temu "Ekskluzivni intervju". Na stranu to što mnogi misle o ovom univerzitetu i njenom rektoru Mići Jovanoviću, ali Vesni se mora odati priznanje za trud, jer se malo ko iz njene branše može pohvaliti doktorskim studijama:

 

 


- Ovo je kruna mog obrazovnog procesa, ali nikako kraj intelektualnog razvoja već možda samo još jedan stimulans za dalje projekte - rekla je Vesna, koja je doktorat na temu ekskluzivnih novinarskih intervjua pisala čak šest godina. Vlasnica kompanije "MissYu" već sprema novi projekat - studiju lepote, gde će se baviti lepotom, njenom prolaznošću i značaju u današnjem svetu.

 
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (16)add comment
 1 2

Mija said:

...
Srbija mora propasti!
18. 11. 2011

rr said:

...
Hahaha..jaki doktorati,taj Megatrend niko nije upisao a da ga zavrsio nije,platis i diploma je tu..
17. 11. 2011

dzordz-i-no said:

...
DOKTORIRO JE I VELJA ILIC SAD SU NA ISTOM NIVOU..STA TI JE SRBIJA NEKI DOKTORIRAJU NA SORBONI PA NISTA A OVI NASI SA MEGATRENDA SVE POLITICKI PRVACI I BIZMISMENI....I EUROKREM SRBIJE....
17. 11. 2011

dragg said:

...
Megatrend? Sa istim naporom je mogla da doktorira i na buvljoj pijaci u Pančevu. Jel joj mentor bila Nataša Baklavac?
17. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
OVA SPODOBA SA SLIKE, KOJA SE POGUBILA U SVOM SVETU KOJI NEMA DODIRNIH TAČAKA SA STVARNOŠĆU, NAVODI KAO USPEH DOKTORAT NA MEGATRENDU, KOD LEPOGA MIĆE, KOJI BI PRE SVEGA MORAO DA POJASNI SVOJU KRAJNJE SUMNJIVU TITULU.

TIME DOKAZUJE DA JE ZA TITULU DANAS DOVOLJNO IMATI GOMILU PARA, KOJIMA ĆETE FINANSIRATI PET – ŠEST NEZAPOSLENIH MAGISTARA І SPECIJALISTA DA VAM MALO NAPIŠU DOKTORAT.

A І TI DOKTORATI IZ KOJEKAKVIH DRUŠTVENIH OBLASTI NE SLUŽE AMA BAŠ NIČEMU, SEM DA PODGREVAJU SUJETU OVAKVIH PRESTARELIH, SPOREDNIH І MINORNIH POJAVA, KOJE U SVOJIM KASNIM PEDESETIM FURAJU IMIDŽ PIPI DUGE ČARAPE………………..
17. 11. 2011

***************** said:

********
Мсм,шта рећи?Мегатренд,докторат,шест година.вамо-тамо,ово-оно....мајмуни ће да поверују!
17. 11. 2011
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop