sreda, 20 mart 2013 19:39

Folk pevačica rešila da pred izlazak novog albuma uveća grudi!

 

 

Tanja Savić je rešila da sa novim silikonima uđe u promociju svog albuma! I ne samo to. Kako piše "Alo", nekada najpopularnija štićenica Saše Popovića išla je i na liposukciju, kako bi usisala suvišno salo sa stomaka. U istoj klinici je stavila i silikone, a sve zajedno je koštalo 5.500 evra.

 

Inače, folk pevačica je trebalo da na dva dana uđe u seosko imanje u Lisoviću, ali je to odloženo iz nepoznatih razloga. Dok jedni tvrde da je Tanja bila ta koja je naprasno odustala od ulaska na "Farmu", drugi veruju da će ona tek biti ubačena kada se situacija na imanju malo zakuva.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

... said:

...
Ti nisi bas normalna , jel da?
26. 03. 2013

LADY GAGA said:

...
ZA TO VREME, PETROJKA JE ČEKAJUĆI NA SVOJ RED ZA PUŠENJE ( KYRZZA…..) MESILA LEVU SISU, A TO ISTO JE RADIO I RULE, MESEĆI SVOJU LEVU DOJKU, UZ KONSTATACIJU DA JE NJEGOVA SIKA 3,7 PUTA VEĆA OD PETROJKINE.
ZA RAZLIKU OD PETROJKE, BEBA BJELICA JE MESILA KLEVO, A POSEBICE DESNO m**o ERE OJDANIĆA, KOJI JE BRZOMETNIM POKRETIMA MASIRAO KLIKTORS SIROTE I PRENAPREGNUTE STANIJE, KOJA JE OSIM OVOGA SEBI ZAVUKLA ŠARGAREPU U DYPE.
ZORKA JE IZ ŽISTE DOSADE NEGDE OKO PODNEVA RAZBILA P.IČKY VESNI IRWAS, DA BI ISTY NA KITY, I TO MAGAREĆU KASNIJE NATAKLA NEDOKARANA SAŠKA KARAN.
POTOM SU VESNU OKO 14 SATI I 35 MINUTA U LEVU NOZDRVY POYEBALI MAGARAC, PAS I ANDRIJA BEZMUDIĆ.
GOCA BOZINOVSKA JE CIGLOM ODVALILA ONU CRNOGORSKU LENCUGU U WUGLA, I j****a MU MATER MONTENEGRINSKO MIRAŠEVSKO DEDEJIĆEVSKU I NATERALA GA DA POSLE OBLIZIVANJA NJENOG KONKRETNO NEZAPRANOG MEĐUNOŽJA NACEPA NARAMAK DRVA.

SASVIM OBIČAN DAN U LISOVIĆIMA…….
25. 03. 2013

LADY GAGA said:

...
MILAN TAROT JE UŠAO U NEDOZVOLJENI SPOLNI ODNOS SA KOKOŠKOM VIDOSAVOM, ŠTO JE IZAZVALO LJUBOMORU KOD NAZIFA GNJIDE, POZNATOG SARAJEWSKOG GOWNETA I STIHOKLEPCA POZNATIH SRBOMRZAČKIH HITOVA.
ZBOH NESLAGANJA GLEDE TOGA KO ĆE PRVI DA KOKA KOKU, MILAN JE SURDUKNUO KYRČINY TURŽINU.
TAKOĐE SE ŠUŠKA DA JE MILAN TAROT SAVATAN U GRUPNOJ I OBOSTRANOJ MASTURBACIJI SA MIKIJEM MEĆAVOM, KOME JE MILE PROŠETAO KOŽURU NA NEVEROVATNO DUGAČKOM I DEBELOM KYRCY.
SVE OVO SMO SAZNALI OD VESNE IRWASOVE KOJA JE GLEDAJUĆI BRZODRK OVE DVOJICE ZAGLAVILA SEBI ŠAKU U MINDŽI, PA JE PROKA, POZNATI BABOJEBAZZ MORAO DA U VESNINU MUČENICU SIPA 12 LITARA DIJAMANTOVOG ULJA, E NE BI LI ODGLAVIO VESNIN RUČNI ZGLOB IZ NJENE PRAĆKE.
ZATIM SE ČULO JEDNO PLOP, I PROBLEM JE BIO REŠEN.
25. 03. 2013

GUGILI said:

...
VIDELA ŽABA GDE SE KUJU KONJI PA I ONA DIGLA NOGU,TAKO I SAVIĆKA
24. 03. 2013

kobac said:

...
ima se može se
21. 03. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop