subota, 25 oktobar 2008 14:16
 

Jedan od česnika "Survivora", Nemanja Rosić, radio je kao striper na promociji Indire Radić! 
 
 
 
Nemanja Rosić, koji je nedavno boravio u Panami gde je snimao "Survivor" bio je angažovan kao striper na promociji novog singla pevačice Indire Radić. Ovaj dvadesetogodišnjak odlučio je da iskoristi svoje lepo telo, kako bi uspeo da dođe do dodatnih prihoda za studiranje i život u Beogradu.
 
 
Učesnik nove emisije na Televiziji "Foks" na dobrom je putu da nastavi porodičnu tradiciju advokata. Nemanja je položio sve ispite na prvoj godini Pravnog fakulteta, a studiranje ga ne sprečava da trenira boks i da se bavi manekenstvom. Iako voli da izlazi već četiri godine je u emotivnoj vezi sa školskom drugaricom Milenom Mikile, kojoj izgleda ne smeta neobičan hobi njenog dečka.

Sve najnovije vesti, slike i video snimke o "Survivor Srbija" možete naći na sajtu
www.survivor-srbija.com

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Janko Belojevic said:

Milena Mikile
Koja budaletina je pisala ovaj text?!? Da li je taj idiot stvarno pomislio da se devojka zove Milena Mikile ili je to samo procitao na Facebook-u? Uopste necu spominjati temu Indira Radic i to da je striper... Vi ste ljudi stvarno prsli :-)))...
25. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop