petak, 29 jun 2012 19:28

Starleta Stanija Dobrojević uživa sa Ademom Ljajićem u Bečićima i ne razmišlja o vereniku!

 

 


Stanija Dobrojević, bivša učesnica “Survivora VIP“, više ni sama ne zna šta je istina o njenom ljubavnom životu. Ona i Adem Ljajić, fudbaler Fjorentine, viđeni su u Bečićima,pa se moglo zaključiti da je starleta potpuno zaboravila svog navodnog verenika, prebogatog Rusa, sa kojim se hvalila u javnosti.

 

 

 

Stanija je prošle subote sama otišla u Crnu Goru, a Adem ju je tamo čekao. Proveli su šest dana zajedno i maksimalno su se trudili da ne budu viđeni. Stanija se sama vratila u Beograd, a Ljajić je rešio da još neko vreme ostane u Crnoj Gori, objavio je "Kurir", dok Stanija tvrdi da je ponovo sa svojim verenikom iz Rusije:

- Imam verenika, a fudbalerima ovom prilikom poručujem da me se okanu. Ko sa mnom ima posla, propadne mu karijera - poručila je starleta.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

dzordz-i-no said:

...
ZNACI REKLAMA....
01. 07. 2012

LADY GAGA said:

...
novi portal;


telegraf - mnogo je dobar................
01. 07. 2012

dzordz-i-no said:

...
LEDY STO NE PISES PORNO PRICE ,OBOGATILA BI SE....OVAKO SVIRAJ k***u TU SA CETNICKOM GIBANICOM IL KRILCIMA OD OVNA ...STANIJA JE MNOGO BISTRIJA NEG MISLIS AKO JE PRIMILA U NJENU JE PRIMILA NIJE U TVOJU....NEG DA TI NISI ZALJUBLJETA U OVOG ADEMA KO SVE OVE ZENE U SULEJMANA KURCEVITA...IL TI JE BALIJA BEG VISE PO VOLJI...
30. 06. 2012

LADY GAGA said:

...
Primila balijsku obrezanu kur.činy u svoju zagorelu čavku, pa joj sada sve potaman…………..
Dok je njištala kao obična kobila prilikom saterivanja krivaka od strane nedoprcanog pastywa, ona je , tj. Stanija, zaboravila і na oca, і na majku, і na babu, і na veru, večeru і kosovski zavet, a dok joj ju je mladi Tyrac natačinjo na K***C, ona je pevala uvodnu temu iz “ Sulejmana Veličanstvenog", moleći Adema da joj ga zabiberi dobro, da joj izmajonezira dražicu, te da joj satera dva prstća, od kojih bi jedan svakako morao da bude palac, u šupak, da joj poravna svaki nabor unutar njene milisavke, і svakoako,da joj ga, ako je ikako moguće, natera do krajnika, iako ih je ona, jadna, operisala і izvadila još u prvom razredu osnovne…..
30. 06. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop