četvrtak, 19 avgust 2010 17:17

Prezentacija naše takmičarke za Mis Universe izazvala brojne komentare!

 

 

 

Predstavnica Srbije na izboru za Mis Universe Lidija Kocić postala je zvezda interneta. Naime, na zvaničnoj prezentaciji ovog takmičenja pojavili su se video klipovi učesnica i tu je naša devojka privukla veliku pažnju. Kako svojim neobičnim akcentom, tako i imitacijama koje joj, ruku na srce, nisu baš bile reprezentativne.

 

 

 

Ovaj komični video klip je već postao veliki hit a sastoji se iz dva dela. Lidija je prvo odgovarala na pitanja a ond apočela da imitira lava, raketu, kravu, ovcu... Sa druge strane, kad već pričamo o Mis Universe, predstavnica Grčke Ana Prelević naglo je skočila na kladionicama, koje joj predviđaju odličan plasman.

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (22)add comment
 1 2 3

ZzZ said:

...
A nasta lici oca joj j**em:)))
19. 08. 2010

GaGarin_53 said:

...
PA, OVO JE STVARNO SRAMOTA. RAZUME SE DA JE PRIVUKLA PAŽNJU. NEGATIVNU PAŽNJU. U ŠOKU SAM. OVAKVU BUDALU DUGO NISAM VIDEO!! A, ŠTA KAŽU, ONA JE MISICA..AL SU SE KRITERIJUMI SROZALI. ZAPRAVO IH I NEMA. STVARNO, ALI STVARNO..BRUKA I SRAMOTA!
19. 08. 2010
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop