sreda, 02 maj 2018 08:06

alt

Hteo da bije Lepog Miću, mršnuo i Lunu i KijuSloba je dobio napad besa oko četiri sata ujutru.

Tokom sinoćne žurke Luna Đogani ponovo je nekoliko puta napravila scenu Slobi Radanoviću, da bi na kraju otišla u sobu, presvukla se i otišla u ekonomsko dvorište u želji da navodno pobegne iz Zadruge!

Sve je počelo time što je sa Đeksonom pričala o Slobi, žaleći se da ne može ni da ga zagrli ni poljubi kao pre, a završilo se njenom i Slobinom raspravom u spavaćoj sobi, pošto mu je prebacila kako je jednu pesmu navodno pevao Kiji.Sloba je krenuo za njom u kokošinjac kako bi je ubedio da ne ide, a nakon pola sata rasprave i toga što je nekoliko puta iz sve snage udario u vrata u ekonomskom dvorštu, kako bi ih razvalio, Đoganijeva je rekla da hoće da se vrati nazad.

Vidno besan Radanović se uputio ka kući, a na putu do nje prošao je pored Kije koja je sedela u neverici zbog toga što je Luna tokom žurke poručila pesmu "Ličiš na moga oca". Kija je ovo spomenula Slobi, a onda mu je rekla:

- Možda si i ti trebao da otpevaš još jedan blok...Nisam ni oca sahranila.Sloba je počeo da urla, da psuje i da tera u materinu sve oko sebe.

- Boli me više ku*ac, mrš svi u ku*ac! Je*aću vam ja svima mamu, samo nek mi neko kažejednu reč, je*aću mu mamu! Kunem se da ću nekoga da nokautiram i da izađem, samo reč da mi kaže! Je*em li vam svima mamu bolesnu! - rekao je, a nakon nekolio minuta nastao je haos.

Naime, Sloba je po izlasku iz Bele kuće rekao da se svi sklone od njega ili će im "lobanje iskidati", na šta je Lepi Mića odmah odreagovao! -

Kome ćeš ti kidati lobanje?! - pitao ga je, nakon čega se Sloba zaleteo na njega.Sloba je hteo da bije Lepog Miću i šutirao je sve na šta je naleteo u Zadruzi! Kija je trčala za njim sve vreme, ali nije hteo da priča sa njom, kao ni sa Lunom.Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Rasto said:

...
Slobiška odhebi i Kiju i lujku Lunu Bukvu i kad izadješ nađi neku normalnu djevojku
06. 05. 2018

ЛЕДУ ГАГА ЧЕТНИКУША said:

...
СЛОБО, СРБИНЕ!!!!!
02. 05. 2018

ЗБОГ ВРЕЂАЊА КИЈЕ КОЦКАР И ГОВОРЕЊА ДА КИЈА НИКАДА НЕЋЕ РОДИТИ И ДА НЕЋЕ БИТИ МАЈКА, ИСТЕРАЈМО МАЦУ БАЛИЈУШУ СЕКРЕЦИЈУ ИЗ ЗАДРУГЕ И ИЗ СРБИЈЕ ПА НЕК ИДЕ У ПРИПИЗДИНУ ИЗ КОЈЕ ЈЕ ДОШЛА И ТАМО НЕК СЕ ПРО said:

...
NAJNOVIJA VEST:

ZAKONITA SUPRUGA I RODBINA POKOJNOG MILOŠA KOCKARA JE ZABRANILA PRISTUP I NADICI I KIJI SAHRANI,
ČAK I PO CENU DA MORAJU DA ANGAŽUJU I PRIVATNO OBEZBEÐENJE.

BRAVO ZA RODBINU KOJA NE DOZVOLJAVA SKRNAVLJENJE USPOMENE NA JEDNOG POŠTENOG ČOVEKA KOGA SU U GROB OTERALE DVE FUKSE BEČKEREČKE.
02. 05. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop