ponedeljak, 30 maj 2016 09:59

alt

Bivša učesnica iz "Parova" u parlament


Bivša učesnica "Parova" Slađana Petrušić želi da postane premijer Hrvatske i, kako kaže, pomogne Srbiji da uđe u Evropsku uniju.

– Do sad su kod nas vladali svi mogući, međutim vreme je da se to promeni. Ja sam za narod najbolji izbor! Znam šta im treba i šta ih muči. Nema sumnje da ću i sa političarima imati odličnu saradnju. Pisalo da posedujem fotografije „alatke“ jednog premijera, tako da sam vrlo ozbiljna u svojim poličkim namerama. Znam šta i kako premijer treba da radi, a i ostali će morati da me slušaju – rekla je Slađa za "iNews".

Petrušićeva, koja je iz rijalitija dva puta diskvalifikovana zbog nasilja, tvrdi da će upravo ona biti ta koja će Srbiju uvesti u EU.

– Ti jazavci su na plati od ljudi u crnom, a to mora da se promeni. Moraju da daju ostavku. Izašla sam iz „Parova“ jer imam odličan plan i program, u koji je uključena i Srbija. Jedna od prvih stavki će mi biti da pomognem Srbiji da uđem u Evropsku uniju. To ću i ostvariti - ubeđena je Slađa.

Podsetimo, hrvatski mediji prošle godine su osuli paljbu po Slađi jer se u emisiji "Ćirilica" rukovala sa Vojislavom Šešeljem. Osim toga, njen tadašnji dečko Ivan Pernar ostavio je pevačicu zbog rukovanja sa četničkim vojvodom.

Izvor: alo.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

said:

...
ova se.re pa otkida
30. 05. 2016

... said:

...
Krava mog komsije pojede tri kila soli a ne pije vodu!
30. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop