ponedeljak, 27 februar 2012 16:31

Hrvatska pop zvezda Severina vučković u najstrožoj tajnosti napustila porodilište.

 

 

 

Posle više od mesec dana koliko je ležala u bolnici, Severina Vučković konačno je napustila porodilište "Firule". To se dogodilo u nedelju uveče u strogoj tajnosti, kako mediji ne bi uslikali hrvatsku pop zvezdu sa naslednikom. Seve je u pratnji verenika Milana Popovića iznela sina Aleksandra na sporedan ulaz bolnice.

 

 


- S obzirom na informacije koje smo dobili, da neke redakcije neće poštovati molbu da se ne objavljuju fotografije Severininog i Milanovog sina Aleksandra koje bi reporteri mogli da snime prilikom njihovog izlaska iz porodilišta, Severina je odlučila da bez najave medijima napusti porodilište, što je i uradila - izjavio je pevačicin menadžer Tomica Petrović.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

vrtnica said:

...
Bože ,bože kako mi paraju živce ovi novinari sa svojim glupim člancima i komentarima,nije rodila isusa pa da mu se klanja i čudi cela planeta,samim time se umanjuje vrednost i veličina drugih poštenih i običnih majki koje su donele toliko dece na svet bez fotoreportera i obezbeđenja kao da je došao vanzemaljac na svet a ne jedno obično i nevino dete,iskreno rečeno u njenim godinama žene postaju bake i neznam čemu toliko divljenje kada žena dobije prvo dete skoro pred penziju,jadna deca kada ne mogu birati roditelje!
28. 02. 2012

... said:

...
AUUU,BRATE MILI,AL SU DOSADNI! SJASITE VISE SA SEVERINOM,PRATITE JOJ SVAKI KORAK I DAVITE NAS GLUPOSTIMA. DOBRO JE NISTE PRATILI KAD PISKI.LEPA VEST,RODILA JE SINA,DRAGO NAM JE,ALI SJASITE VISE!
27. 02. 2012

VENDI said:

...
m.i.m.SESTRO SLATKA SVE VEĆ ZNAŠ OD RANIJE,HVALA TI NA RAZUMEVANJU.
27. 02. 2012

m.i m. said:

...
...seve zbrisala od novinara da ne vide koliko se ugojila:)...vendi tebe si su sigurno sva desavanja oko seve iscrpila,znam kako sve ti prozivljavas...
27. 02. 2012

VENDI said:

...
JAO NEMATE POJMA KAKO SAM SREĆNA ŠTO JE SEVE IZAŠLA IZ RODILIŠTA.VEĆ SVI ZNATE NA KOJI NAČIN IZRAŽAVAM SVOJU SREĆU,DA SE NE PONAVLJAM.
27. 02. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop