sreda, 01 avgust 2012 17:22

Folk pevačica obmanjivala javnost da je njena vila u Staroj Pazovi vredna pola miliona evra!

 

 

 

 

 

Seka Aleksić je uhvaćena u laži! Svi se sećamo kada je svojevremeno pričala o svom luksuznom domu u Staroj Pazovi. Govorila je da je kuću platila oko pola miliona evra, a "Alo" otkriva da je zapravo reč o kućici od drveta! Shodno tome, kuća košta oko 300.000 evra manje od cene o kojoj se spekulisalo u javnosti! Čitava kuća je sagrađena od iverice, tačnije od tabli presovanog drveta!

 

 

 

Sekina tajna je otkrivena kada je firma koja je gradila njenu kuću na svoj sajt okačila fotografije nastale od početka, pa do završetka gradnje. A pojavila se i Sekina fotografija sa radnicima koji su gradili kuću čija je trajnost – 99 godina. Sajt građevinske firme koja je gradila kuću objavio je da je cena kvadratnog metra 400 evra, a kada se to pomnoži sa nezvaničnom površinom od 400 kvadrata, dolazi se do sume od 160.000 evra.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

mmm said:

razum
Kuca je montazna i veoma kvalitetna. Pored toga, energetski je efikasnija od 99% kuca u Srbiji upravo zbog materijala od kojih je pravljena. Ne volim da slusam njenu muziku a ne volim ni da je gledam ali postujem odluku da gradi montaznu kucu jer ima dosta svojih prednosti u odnosu na ciglu i beton.
23. 07. 2014

nebitno said:

...
Ja u to ne werujem ... Wi mozete da pricacte sta god hocete to su samo tracewi... I to nije istina i ne lupetajte gluposti molim was .. Seka je kraljica


14. 11. 2012

MICA TRO CEVKA said:

...
I JA BIH VOLELA DA IMAM OVAKAV ZAMAK OD IVERICE.
02. 08. 2012

vuk said:

...
jeste,keti i onda ću doći pljunuti u cupi ti gurnuti i razdrmati bulju hahahaha
02. 08. 2012

dzordz-i-no said:

...
JA SE NE BI BUNIO DA IMAM JOS JEDNU NAROCITO DRVENU...STA FALI...NA STRANU STO JE ONA UBICA MUZICKOG UKUSA I SLUHA KOD SRPCICA....
02. 08. 2012

bubokiler said:

...
Ima li termiti u zidovi? javi se, ja sam terminator za bube!
02. 08. 2012

kox said:

...
Ce da je oduva huragan and pijavica
02. 08. 2012

KOBAC said:

...
E TAKO ME LIBO RACKU I ZA SEKU I ZA NJENU KUĆU OD IVERICE.DA LI JE IVERICA,PRUĆE,KARTON PAPIR ILI VEĆ KOJI MATERIJAL LIBO ME TUKI ODAVDE DO VEČNOSTI I NAZAD.
01. 08. 2012

keti said:

...
jeste, kako da ne, izgrađena kuća od presovane iverice...ala seru za tri medalje
i onda će doći vuk i dunuti i vatru sunuti i srušiće joj kuću hahahaha
01. 08. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop