nedelja, 05 jul 2015 08:34

alt

Nataši zasmetalo što Aci prilaze devojke


Nataša Šavija je izjavila da želi da se upusti u ljubavnu vezu sa Aleksandrom Požgajem, zbog koga je i otišla u Novi Sad kako bi zajedno izašli u noćni klub.Pevačica nije mogla da čeka da političar dođe u Beograd kako bi se videli, već je sela u svoj automobil i otišla u svoj rodni grad kako bi zajedno sa Aleksandrom izašla u provod.

Oni su sa još nekoliko Aleksandrovih prijatelja otišli na nastup Vesne Zmijanac, a ljudi koji su bili tamo su non-stop prilazili da se slikaju sa njima. U jednom trenutku, Nataši je zasmetalo to što su Aci prilazile devojke, koje su se, osim što su se fotografisale sa njim, zadržavale da proćaskaju. Nešto je ona rekla Požgaju, da bi je on sklonio na stranu i objasnio joj da je gleda kao drugaricu, da mu je ona super lik, ali da njih dvoje ne mogu da budu u intimnoj vezi. Šavija mu je rekla da poštuje to što je iskren i da bi volela da nastave da se druže jer joj prija kao osoba. Na kraju večeri, Aleksandar je otišao kući da spava, dok je Nataša otišla sa njegovim društvom na doručak - priča nam izvor blizak političaru.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

kreza said:

...
niste nam napisali da li joj ga je pozgaj ustekao
05. 07. 2015

Aauu said:

...
Karakter neverovatno
05. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop