četvrtak, 11 jun 2015 11:16

alt

A kad se sretnemo,nedostaješ mi (video)Ružica Veljković i Filip Đukić zabavljaju se u rijalititju "Parovi" već mesec i više dana, ali ih je produkcija nedavno razdvojila.Naime, Ružica se nalazi u vili, dok Filip boravi u "Domaćinskoj kući". Jedina prilika koju imaju da se vide je na televizoru prilikom uživo uključenja.

Tako je juče Filip leškario dok je trajalo uključenje iz vile u kuću, pa je Veljkovićevoj to zasmetalo.- Ne mogu da verujem kako se ponaša, slina jedna. On se šetka po kući i izležava, umesto da gleda prenos. Vidim da im je uključen televizor, ali ga to ne zanima. A onda kad se sretnemo, kao nedostaješ mi i slične fore. Strašno - komentarisala je ljuta Ružica.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Ja said:

...
RUSKA I IGOR SE MERKAJU I STALO IM JEDNO DO DRUGOG SAMO SU SADA OBOJE BESNI .TREBA IH SPOJITI SAME DA SE KONACNO ISPRICAJU I VIDECETE DA JE ON ZBOG NJE USAO A DA BI ONA DA JOJ SE ON VRATI.NAVIJAM ZA LJUBAV.JASNA JE RUZNA DOSADNA I NEMA NIKAKVE DODIRNE TACKE SA IGOROM.NISU PAR PA MA KOLIKO LJUDI MRZELI RUSKU.NJIMA JE ITEKAKO STALO OBOMA DA BUDU ZAJEDNO
11. 06. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop