utorak, 19 maj 2015 09:36

alt

Poslednji seks im je trajao dva sataRužica Veljković i Filip Đukić su prvi koji su u rijalitiju "Parovi" imali seks bez cenzure. Za razliku od mnogih, oni se nisu pokrili jorganom ili skrivali u tuš kabini.Pošto su probili led, odlučili su da svoje akcije praktikuju svako veče kada se pogase svetla u vili, a poslednji seks im je trajao dva sata. Ovog puta, bivša modelsica je bila na Filipu i sve vreme mu držala ruke na licu.

Pokušali su da budu tihi, ali ukućani koji su se povremeno budili videli su šta se dešava. Ružica i njen partner oborili su sopstveni rekord, a kad su primetili da sviće prestali su sa akcijom."Da, imali smo seks. Šta je tu loše? Ne radimo ništa što drugi ne rade, zašto bih se suzdržavala? Obećavam akciju svako veče. Evo, možemo da se takmičimo sa Gastozom i Natašom", rekla je Ružica nakon prvog seksa sa Filipom.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

/// said:

...
Stoke bez repa, Fuj, kravetine
24. 05. 2015

Glegle said:

...
Super sada ce produkcija morati dobru lovu akterima pornića da inkasira.
19. 05. 2015

... said:

...
Kakav Zmaj.Oaj Filip ćuti i hefta ko singerica.Doduše mnogo liči na Zmaja.Obojica,ko magarac imaju qrac al nemaju mozak.
19. 05. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop