nedelja, 16 jun 2013 13:51

Pevačica se još ne oglašava, a nejn menadžer kaže da nema ništa od reprize!

 

 

Debakl Jelene Karleuše na beogradskom Ušću ne prestaje ni dan kasnije! Nakon što je ona najavila besplatan koncert na istom mestu 16.juna zbog problema sa tehnikom, oglasio se njen menažder Raka Marić, koji je pevačicu iskritikovao da ne može tek tako da se najavi drugi koncert:


- Koncerta neće biti zato što je tu puno stvari koje treba odraditi, počev od opreme, obezbeđenja, prijave koncerta policiji. Ne može se samo reći pevaću i sutra i prekosutra - rekao je Raka Marić. Istovremeno se oglasila i firma "Skymusic", u kojoj ističu da su oni svoj deo posla odradili besprekorno, a da je za sve propuste odgovoran tim JK:


- S obzirom da je da je u pojedinim medijima objavljeno da je na koncertu Jelene Karleuše na Ušću bilo problema sa tehnikom, konkretno sa LED ekranima, ovom prilikom naglašavamo da su ekrani bili potpuno ispravni kao i sva tehnika koja je funkcionisala besprekorno, kako na svim tehničkim probama, tako i na samom koncertu. Za neemitovanje sadržaja na ekranima koji su potpuno ispravni, odgovornost ima isključivo kreativni tim JK koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala - saopštio je "Skymusic". Karleuša se još uvek nije oglasila povodom ovog skandala.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

srb4ever said:

u petak imala barem par "vip-ovaca" na źurku
trebala ekrema da povede, skupili bi se viśe nego za milośevića '89-te
16. 06. 2013

DJORDJE.N said:

...
LADU GAGA OPET TI SMRDI IZ USTA
16. 06. 2013

LADU GAGA said:

...
LED ekrani radili, kriv JK tim
LED ekrani bili su potpuno ispravni kao i sva tehnika koja je funkcionisala besprekorno, kako na svim tehničkim probama, tako i na samom koncertu. Za neemitovanje sadržaja na ekranima koji su potpuno ispravni, odgovornost ima isključivo kreativni tim JK koji je bio zadužen za režiju i puštanje video materijala, oglasili su se Sky Musicu.
16. 06. 2013

LADU GAGA said:

...
odsetimo, Jelena Karleuša je sinoć održala koncert "Viva la Diva" na Ušću, koji je počeo sa dva sata zakašnjenja, jer je pevačica primala infuziju, a prema procenama, na koncertu je bilo oko 10.000 ljudi. Na kraju je Karleuša najavila da će održati još jedan koncert u nedelju i to besplatno zbog, kako je rekla, tehničkih problema jer nije radio video-projektor, a ozvučenje je trokiralo. Iako je pevačica najavila spektakularan početak iskakanjem iz helikoptera, ni to se nije desilo, pa je izronila iz bine.

"Krenule su mi suze, što od sreće, što od muke što nam na sceni ništa ne radi, ali imala sam dve opcije - da otkažem koncert ili da ga održim i nastavim dalje", poručila je Jelena.

16. 06. 2013

LADU GAGA said:

...
Jelena Karleuša, iako je sinoć, razočarana tehničkim problemima, obećala fanovima da će i danas besplatno pevati na Ušću, od toga nema ništa.

Koncert neće moći biti održan je pre svega mora da bude prijavljen policiji. Bina na Ušću se već rasklapa tako da Karleuša neće održeti koncert kako je obećala fanovima nakon sinoćnjeg depkla.

"Koncerta neće biti zato što je tu puno stvari koje treba odraditi, počev od opreme, obezbeđenja, prijave koncerta policiji. Ne može se samo reći pevaću i sutra i prekosutra", rekao je Raka Marić, koji je bio zadužen za organizaciju i tehničku podršku Karleušinog koncerta.

Takođe, iz Sky Musica kažu da pevačici neće ponovo ustupiti opremu.

Jelene Karleuša nije dostupna na telefon i ne javlja se na telefon.

P
16. 06. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop