sreda, 30 mart 2016 14:07

alt

Haos na imanju po povratku sa pijace


Dušica Grabović ovonedeljna gazdarica, vratila se sa svojim slugama Žikom Đorđevićem i Marinom Perazić sa pijace.Ovo je bila najuspešnija pijaca do sada. Dobili su konzerve, banane, vlažne maramice, meso, povrće.

Dušica je zamolila farmere da ne kradu hranu, podelila je konzerve i banane ali kao i obično uvek dođe do otimanja i svađe među farmerima.Filip Đukić je prvi započeo i govorio kako ne treba da dele hranu jer tako nikad neće dobiti nagradu. Dušica je uporno ponavljala kako će svi morati da pojedu i podele konzerve za doručkom i da Keva danas neće kuvati.

Naravno da je došlo do još veće svađe, radost je kratko trajala na imanju. Došlo je do žestoke rasprave kada je Nikola Lakić, farmer iz naroda, uzeo med. Nikola je dobio od Zadruge med, ali Miki to izgleda nije odmah shvatio. Pale su grube prozivke.

– Nemoj da me napadaš kad ja tebe nisam napado – rekao je Nikola, a kada se Miki zaleteo sa prozivkama, potpuno je pobesneo.

– Žvalavi je*em te u usta – raspalio je Nikola.

Farmeri su već imali dosta ovakvih svađa i otimanja, a kako će ovo njihovo raspoloženje teći do kraja dana videćemo.


Izvor:Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

mimi said:

...
farma ludaka
30. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop