petak, 03 april 2015 10:34

alt

Ana Marija: Samo se borim za svoje pravo


Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, kojoj se približava suđenje sa bivšim verenikom Vladimirom Stanojevićem, kaže da se ne raduje kazni koja mu sleduje."Ne radujem se tome što će Vladimir Stanojević biti kažnjen. Ne radujem se ničijoj patnji ni bolu. Ja se samo borim za svoje pravo da ne sme niko da me zlostavlja. Moja poruka će biti: "Žene, prijavite zlostavljanje što glasnije"", rekla je Ana Marija, koja veruje da postoji pravi muškarac za nju.

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović našli su se u žiži javnosti od trenutka kada je fitnes instruktorka na društvene mreže postavila fotografiju kojom pokazuje znake nasilja. Uz poruku "Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela", pretpostavilo se da je u njenom slučaju ona Rijana a Vlada Kris Braun, što se kasnije i dokazalo kao istinito.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

dora said:

...
da te je dobro istukao nebi ti vise 'leba jela a ni govvna vise, ja bi' te fukso tako izmlatio da bi ti lobanja sva isprskala a i tu bi' ti kravlju piccku malo preoblicio!!!
03. 04. 2015

prcko said:

...
a kada si se poprckavala naokolo nije ti bilo žao ovog retarda i mentola.iš pernata živino.
03. 04. 2015

rovac said:

...
šteta što ste se raspic.kali,a tako ste bili skladan sklop dve budaletine neopevane
03. 04. 2015

kobac said:

...
pa kada ti je žao povuci tužbu cokulo sa napumpanim usnama

a mene baš raduje što će nasilnik da ide u zatvor
03. 04. 2015

kobac said:

...
je li joj batica surduknuo smokic do dzadze?
03. 04. 2015

qrajber said:

...
dosta vise o ovim budaletinama.tako nas bas zabole tuki da li ce da bude kaznjen koliko ce da bude kaznjena volina.odje.bite vise nebitni ste bas skroz
03. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop