petak, 13 januar 2012 15:39

Željko Mitrović

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović tvrdi da je Milicina sestra neverna mužu!

 

 

 

 

Povodom izjave koju je Zlatko Krmpotić dao listu "Kurir", u kojem je svog pašenoga Željka Mitrovića označio kao "narkomana" i "đubre", oglasio se i vlasnik "ružičaste imperije" sa svojim saopštenjem. On tvrdi da je Milicina rođena sestra Lola varala svog supruga i da je zbog toga krmpotić odlučio da ga pljuje po medijima. Mitrovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

 "Potpuno razumem bes i gnev Zlatka Krmpotića, jer sam ja napravio nehotice grešku poveravajući se pre par dana grupi mojih prijatelja saznanjima o tome s kim ga sve vara žena i šta priča o svom mužu za vreme tih odnosa.
Nažalost,  žao mi je zbog ove greške koju sam napravio u etičkom i moralno smislu, nikada sebi ne dozvoljavam da se mešam u stvari drugih, ali ovo je bio sadržaj koji je u vezi sa našim tekućim suđenjem, pa su neki sa liste Zlatkovih "konkurenata" kod njegove žene bili predmet razgovora o potencijalnom svedočenju u našem suđenju.Šta se tiče njegovih izjava, možda sam ja đubre, ali Krmpotić mora u zatvor, pre svega zbog utaje poreza u oblasti fudbalskog biznisa, jer ako ja moram svake godine da dokazujem poreklo svoje imovine, onda ne bi bilo loše da bar jednom Zlatko Krmpotić objasni poreklo svoje i da kaže kako je sve ove godine i na koje račune primao honorare i provizije iz sporstke i trenerske oblasti, i da li je po tom osnovu ikada platio porez  na prihod građana, pogotovo kada se radi o nerezidentnim računima van zemlje, pošto je, kao što znam, bez obzira na hrvatski pasoš koji poseduje, Zlatko rezident republike Srbije. Nije fer da Ceca bude jedina sankcionisana i to zbog manjih grešaka.


U nadi da će do sudskih i pravosnažnih organa što pre stići krivične prijave koje ću lično potpisati, želim mu puno sreće"


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (19)add comment
 1 2 > 

mimi said:

krmpotica vara zena
pogledajte samo facu ovog covjeka..je li majka ista ljigavije rodila
15. 01. 2012

ministar said:

...
Ovaj gospodin Željko Mitrović je običan ološ.Kakav je čovek takva mu je i televizija.Svojim kičom zaglupljuje ljude već godinama.Jadna si Srbijo kad si ovakvih puna!
15. 01. 2012

Suzy said:

...
Kako on zna šta "priča o svom mužu za vreme tih odnosa"? Bljak!


14. 01. 2012

Jeluska said:

...
zamislite kako je nejgovj zeni pored ovakvog coveka.kad taj pocne da se svadja i prepire nije m u ravna prodavacica jaja sa pijace
14. 01. 2012

Romanija said:

...
Pod hitno da se uvede u osnovne skole Bonton kao nastavni predmet.Ako je ova ratna/posleratna generacija ovoliko zagrdila,barem da deca jednog dana budu manje primitivni gradjani.
14. 01. 2012

Matija Beckovic said:

...
Ceracemo se jos, a ?
Mogu mnogo toga da razumem, ali da covek u ovim godinama nema ni mrvu ljudskog dostojanstva, to ne mogu...
14. 01. 2012

de said:

...
Eto ko se obogatio kod nas, sve sam sljam. Nema mere, nema ukusa, primitivizam dibidus. Srbijo spali se .
14. 01. 2012

m.i m. said:

...
...kakav su sljam ovi ljudi,mitrovic i sestre i muz od sestre,sama suga,i kad imaju love ne znaju ziveti i bez love i sa lovom su olos...
14. 01. 2012

BBB said:

...
Gotovi ste i ti i pasanog.Samo je pitanje vremena kada ces i ti odgovarati za pronevere i ostale zakulisne radnje.Odakle tebi novac,avioni.kamioni?Cije si ti pare oprao...
A to na sta lici tvoja trlevizija suvisno je komentatristi.Poslednji tres...
14. 01. 2012

VENDI said:

...
JA Ž.ELJKO NE SAMO ŠTO SI NAKOMAN I PEDE.R JOŠ SI POČEO DA TRAČARAŠ KAO PRAVA PI.ČEKETINA.ŠTA TE ZABOLE ČMARU.LJA SA KIME SE NJEGOVA ŽENA T.RPA.NISI NAM REKAO KOJE BATICE TRPAJU TEBE I TVOJU ŽENU.
14. 01. 2012
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop