nedelja, 15 mart 2015 09:29

alt

Izbrisala kanal televizije sa liste programaMina Kostić ni posle osam dana nije rekla ćerki da joj je otac Igor Kostić u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji. Ona je čak obrisala ovaj kanal na svom prijemniku kako petogodišnja Anastasija ne bi slučajno prebacila i ugledala tatu u nemoralnom okruženju.

- Mina na sve načine pokušava da zaštiti ćerkicu od neprimerenih reči i ponašanja učesnika u tom rijalitiju. Samo zato nije rekla Anastasiji da je Igor u „Parovima“. Ona je devojčici rekla da joj je otac na nekom snimanju, ali nije precizirala na kakvom niti kada će se vratiti. Ogorčena je na Igora što je dozvolio sebi da učestvuje u rijalitiju u kom se obnažene devojke mažu penom i izgovaraju ružne reči. To nije primer koji treba da da ćerki - kaže izvor blizak pevačici.- Moje dete gleda samo jednu dečju televiziju, a za ostalo nemam komentar - rekla je pevačica za Kurir.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop