utorak, 25 avgust 2015 10:14

alt

Podržava Brendona i mrzi "Teletabise i patuljke"

Najmlađa gošća "Hotela Maldivi, Milica Krstić (18) podržava Brendona i mrzi kako kaže "Teletabise i patuljke". Ako ne znate na koga aludira, Teletabis je Vuk, a Patuljci su Mrvica, Jeca Kobra, Tamara...i svi oni koji su u Vukovom "klanu".

Prema njenim rečima bavi se trbušnim plesom, slaba tačka su joj fudbaleri, još uvek je srednjoškolac, iako je iz Bora, često boravi u Beogradu. Već posle prvog dana Maldivljanima se požalila kako  joj nedostaje "društvo i žurkice". Na naše pitanja "Zbog čega si ušla u rijaliti?", rekla je...

Došla sam da se za*ebem!

- Da se "za*ebeš"? - ponovila je njen odgovor novinarka.

- Pardon da se za*ebavam, znači rečnik mi je katastrofa. Ne mogu da ga kontrolišem. Takva sam. Iskrena i to je to.

Pitali smo je da nam razjasni situaciju između Ejmi i nje, evo šta nam je odgovorila:

- Tu sam se zeznula... Čula sam neke priče iz grada, nebitno. Onda sam joj sve rekla u lajvu. Trebala sam prvo da je upoznam, pa onda da kažem nešto o njoj. Mislim da glumi, ali neću ništa da pričam. Najveći folirant! Ja sam takva razumete, što na umu to na drumu. Već posle dana meni je katastrofa. Društvo i žurkice mi nedostaju.- rekla je najmlađa učesnica rijalitija.

Na pitanje koga vidi u finalu, bila je direktna:

- U finalu vidim Brendona, Zmaja, Rajka i Miru. Barbi? Čula sam sve pozitivne komentare. Okej deluje, ali videćemo kakva će biti. Ovde se svi foliraju kada je lajv, to se vidi. Ne planiram da pobedim. Ne želim novac, niti ću ga uzeti! To je to. Egzibicionizam i avanutira su mi motiv. U tim sam godinama kada to sebi mogu da dopustim, da sam zrela sigurno ne bih došla ovde.


altPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Sta se dete drzis za grudi, jesi normalna? Slatko bi te nauciola pameti...
25. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop