petak, 01 jun 2012 15:23

Srpski biznsmen Milan Popović demantovao da mu je veza sa Severinom Vučković u krizi!

 

 

 

Sudeći prema pisanju medija veza između Severine Vučković i Milana Popovića je u krizi! Hrvatska pop zvezda trenutno živi u Zagrebu, a "srpski kralj bakra" u Beogradu, gde je česti gost popularnih klubova. On, međutim, demantuje da je ljubav sa Seve prestala i tvrdi da je sve u najboljem redu:

 

 


- Sve je u redu sa mnom i sa Severinom. Ona je sada s našim sinom u Zagrebu, kod majke, a kada god želim da ih vidim, ja sam tamo za 35 minuta. Apsolutno učestvujem u podizanju svog deteta - rekao je Milan Popović za novi broj magazina “Puls”, negirajući tračeve da se nije navikao na proširenje porodice:

 

 

 

- Kako može da mi smeta plač rođenog sina? Ja jedva čekam da se on probudi, da raste pored mene. Kakvo bežanje i priče da sam zbog njega ‘pobegao iz našeg stana u Beogradu’? Ne znam kako se to beži od ljudi koje voliš. Stvarno svašta. Severina je fantastična majka. Mene to uopšte nije iznenadilo, znao sam da će tako biti  - rekao je on.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2

BADZA said:

...
....ZNACI LI TO DA MU KONTO NIJE PRAZAN?!
01. 06. 2012
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop