četvrtak, 08 avgust 2013 13:59

Srpski biznismen poslao medijima otvoreno pismo!

 

 

Nakon što je menadžer Severine Vučković potvrdio da ona i Milan Popović više nisu zajedno, u javnosti se oglasio i srpski biznismen. On je medijima poslao svoje saopštenje u kojem naglašava da sa Seve nije još od juna 2011. godine, već da od tada komunikaciju imaju isključivo zbog deteta. Milanovo pismo prenosimo u celosti:

 

"Povodom mnoštva medijskih objava o emocionalnom statusu i vezi izmedju pevačice Severine Vučković i biznismena Milana Popovića, koje ne prestaju da zaokupljuju  pažnju javnosti, ovim putem iznosimo činjenice, sa željom da se isprave nagadjanja i da se poluinformacijama stane na put. Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od juna 2011. godine. Svaki kontakt koje su održavali posle tog perioda bio  je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti, sa željom da se dogovore oko zajedničkog deteta i da ravnopravno učestvuju u odgajanju i vaspitanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena.


Gdin Popović nije imao nikakvu potrebu da se oglašava u javnosti i da svoj  život deli sa medijima, kao što takvu potrebu nije imao i pre nego što je počeo vezu sa gdjicom Vučković. S toga, nije imao potrebu da ispravlja niti demantuje sva nagadjanja o njihovoj navodnoj vezi i pomirenjima, sve dokle god je mogao da se ostvaruje u ulozi oca. Kako su vremenom počeli da se narušavju dogovori koji se tiču roditeljstva, gdin Popović je nekoliko puta pokušao da se dogovori sa majkom svog deteta oko zajedničkog, ravnopravnog učestvovanja oba roditelja u odgajanju i vaspitanju njihovog sina.


S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog starateljstva završeni bez dogovora, gdin Popović je odlučio da potraži pomoć zvaničnih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i naravno svoju ljudsku potrebu da bude Otac svom sinu. Advokatski tim gdina Popovića je podneo potrebnu dokumentaciju Opštinskom gradjanskom sudu u Zagrebu kao i Centru za socijalni rad, sa ciljem da se na taj način izbori za svoje pravo da bude Otac svom sinu, da ravnopravno učestvuje u njegovom vaspitanju i odgajanju, kao i da svom sinu omogući da raste uz oba roditelja, bez obzira na prekid emocionalne veze".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

ZUBA said:

...
E TAKO ME ZABOLE QRČINA DA LI JE RAZVEDEN,OŽENJEN,SA KIME JE I ŠTA RADI
12. 08. 2013

... said:

...
ali kako ona zna s kim da ostane trudna. Bas je mutava, nema sta...
09. 08. 2013

m.i m. said:

...
...dosadni ste,bili zajedno,ona ostala trudna,rodilo se dete i to je to,nikakva velika ljubav tu nije bila...
08. 08. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop