petak, 13 februar 2015 16:28

alt

Jedna je brineta a druga plavuša (video)Ove dve pevačice imaju još mnogo toga zajedničkog.Obe su mlade i zgodne. Obe neguju identičnu estetiku, u pogledu muzike su žanrovski dosta slične a Sandra Afrika je čak prepevala jednu pesmu svoje bugarske koleginice a jedina razlika između njih je u tome, što je jedna brineta a druga plavuša.

Andrea Sahara je poznata i u našoj zemlji, ponajviše među domaćim pevačicama tim pre što su mnoge prepevale njene pesma. Tako je Milica Pavlović snimila pesmu "Tango" 2012. godine, koju je Andrea snimila pod nazivom "Hajde opa" dve godine pre toga.Nešto pre toga, inspiraciju u Saharinim pesmama našle su i Anabela Atijas koje je snimila "Piće za drugare"  po melodiji pesme "Laži me", dok je Sandra Afrika, u saradnji sa bugarskim producentom Kostijem Jonicom, prepevala pesmu "Nezahvalan" i naslovila je sa "Devojka tvog druga". Andrea Sahara slovi za jednu od najvećih regionalnih zvezda, a karijeru gradi i  van granica Balkana,  pa je i snimila pesmu "I Wanna" sa Bobom Siklerom i reperom Šegijem piše "Blic".


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop