Obaveštenje
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.
utorak, 07 april 2009 17:22
Voditeljka "Velikog brata" i student "Operacije trijumf" se smuvali u kući na Košutanjaku?!
 
 
Marijana Mićić privela je sinoć u mračnu sobu kuće "Velikog brata" Nikolu Sarića! Ova vest odjeknula je u toku velike žurke koja je organizovana po završetku ovog serijala. Kako se priča, voditeljka je Sajka uvela u jednu od spavaćih soba u kojoj nije bilo svetla i to sve za vreme dok se u ostalim prostorijama odvijala zabava.
 
 
Kako je kuća na Košutanjaku bila prepuna fotoreportera, nekolicina njih videla je pomenuti par kako se separatiše pa su krenuli za njima u želji da naprave snimke. Kada su ušli u sobu imali su šta i da vide - Marijanu i Nikolu u ležećem položaju, doduše, i dalje sa garderobom na sebi. Međutim, valjda u strahu šta će joj dečko reći, Mićićeva je hitno našla obezbeđenje i tražila da pronađu fotografe koji su je slikali sa Sajkom.
 
 
Da se nešto dešava, i sami smo se uverili na licu mesta, kada se Mara svađala sa fotografima, da bi nešto kasnije imala i ozbiljan razgovor sa svojim direktorom Goranom Stamenkovićem. O čemu su pričali nismo uspeli da saznamo a vi sami na osnovu ovih fotografija procenite šta se tu desilo... 
{gallery}994April09/2ned/marijana:120:110{/gallery}

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (22)add comment
 1 2 3

Nebitno said:

...
Ne znam sta da kazem. ja licno ne verujem u to...
08. 04. 2009

Tijana said:

...
Ma, oboje su medeni! A Marijana je svoj voditeljski posao sa Milanom odradila extra. Bili su jako duhoviti, sarmantni, pozitivni... A i da se smuvala sa Sajkom sta ima veze!? =)
07. 04. 2009
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop