petak, 18 maj 2012 18:05

Bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa najavila da će spremiti pozorišnu predstavu!

 

 

 

Nakon što se oprobala kao spisateljica i modna kreatorka, Marijana Mateus planira da osvoji i pozorišnu scenu! Ona je u magazinu "Puls" najavila da će proširiti već široko polje svojih interesovanja. Marijana je na pitanje da li ima u planu neku pozorišnu predstavu odgovorila:

 - Pa imam. Vidite kako ste dobro počeli da razmišljate. Da li uopšte verujete da sam celokupnu organizaciju svega ja radila? Znači, ja nisam imala ni režisera. Ja sam bila producent celog projekta. Najviše bih volela kad bih mogla da budem samo kreator i da se bavim jedino haljinama, ali prosto... - izjavila je Mateusova.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

dzordz-i-no said:

...
STO STA FALI...BAS BI SE ZABAVILI....A I DOBRO BI PLATILA...JOK TEBE CU ,I NEKE BABE BOLJE IZGLEDAJU A I RAZMISLJAJU OD TEBE ....PRSSSSS
19. 05. 2012

LADY GAGA said:

...
@dzordz-i-no NISAM ZNALA DA SI BABO J.EBAC.PORED TOLIKO LEPIH I ZGODNIH DEVOJAKA TI SE PALIŠ NA OVU BABEŠTINU.STRAŠNO,STRAŠNO
19. 05. 2012

kety said:

...
sve radnje radi ova konjasta hahahahahahaha idi bre, ženo
19. 05. 2012

Спиридон Копицл said:

*******************
Јединствен случај у свету-пи.чком написала представу!Алал вера мамзел!
19. 05. 2012

dzordz-i-no said:

...
KARO BI JE ZA DOBRU KINTU...DOBRA BAKUTA....
19. 05. 2012

KREZAVI said:

...
OVA JE MULTI TALENTOVANA.GOLUBIMA ZAVRĆE ŠIJU,KREIRA,PIŠE KNJIGE,PRAVI POZORIŠNE PREDSTAVE,DOBRO DUDLA,DOBRO SE TRPA,KO ZNA KOJI ĆE JOŠ TALENAT DA NAM OTKRIJE.
18. 05. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop