utorak, 19 maj 2015 14:05

alt

Moraće da dokaže da sam terorista


Operski pevač Marčelo Bedoni je odlukom publike napustio rijaliti "Parovi“, a nakon tri nedelje boravka u vili, najgore mišljenje je stekao o Jeleni Golubović.Kako priča, protiv glumice će podneti tužbu jer ga je u jednoj emisiji nazvala teroristom i dodaje da ona nije psihički stabilna osoba. "Na početku sam mislio da je Jelena imala pravu taktiku kojom bi došla do pobede, ali sam kasnije shvatio da je to vrlo prljava i ružna igra. Zbog svega što je izgovorila o meni, naći ćemo se na sudu. Čuo sam se s advokatom, tako da će morati da se pojavi pred sudijama i tamo ponovo izgovori sve što je rekla za mene pred širokim auditorijumom. Naravno, sve će morati da dokaže, uključujući i to da sam terorista", rekao je Marčelo i dodao:

"Nagovarala me je da pevanjem iritiram ljude koji su protiv nje, što dovoljno govori o tome kakva je. Mislim da bi za pobedu prodala rođenu majku. Ona je psihički neuravnotežena osoba i budala. Za svaki rijalitiji postoji taktika i igra, ali sve ide do neke granice, za koju, izgleda, Jelena ne zna. To što su mladi spavali u kući kako bi privukli popularnost je normalno i u redu, ali njeno ponašanje ne odobravam", objašnjava operski pevač.

Izvor: Alo


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Rijaliti said:

...
Za tako tesku klevetu svako bi tuzio.Za javnu rec mora da se snosi odgovornost.
19. 05. 2015

hahaha said:

...
Venecijanski kanali su puni propalih pevaca, pevaju vozeci se u gondolama i prate turiste, da im ovi ubace
neki evro u SESIR - O SOLE MIIIIO, GDE SI DOSAD BIIIIO
19. 05. 2015

... said:

...
NJEMU PARE NE TREBAJU! ZARADIO JE VISE NEGO STO CE OVA JADNA SIZOFRENICARKA IKADA VIDETI U ZIVOTU!!!
NEKA JE TUZI, PA CE SE POSLE OPAMETITI DA NE MOZE BAS SVASTA DA LUPETA IAKO JE U RIJALITIJU
19. 05. 2015

ZOKA said:

...
SIGURNO TI PARE TREBAJU PA BI MALO DA TUZIS JADNIKU
19. 05. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop