sreda, 22 oktobar 2008 10:23

Brena Seče Tortu

Lepa Brena proslavila 48. rođendan i promovisala "Vilu Grande" u beogradskom klubu "Teatro"

Lepa Brena se pojavila u klubu sa sinovima Stefanom i Viktorom, dok joj je muž Boba Živoinović bio opravdano odsutan zbog upale sinusa. Takođe je izostalo i prisustvo, prijatelja i najbližeg saradnika Saše Popovića.

Pored proslave rođendana, žurka je iskorišćena i za promovisanje novog projekta "Grand Produkcije", u pitanju je lutkarski šou "Vila Grande". Ona je osmišljena kao humoristička predstava, slična "Nikad Izvini" koja se takođe prikazivala na televiziji "Pink". Najveća razlika između ova dva koncepta je u tome što u "Vila Grande" će glavne uloge za ismejanje biti narodne pevačice i pevači , kao što su Ceca, Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Aca Lukas i mnogi drugi. Zanimljivo je to da se niko od ovih aktera nije pojavio na promociji.

Od poznatih koji su se sinoć našli u klubu "Teatro" su Maja Nikolić, Tina Ivanović, Dajana Paunović, Danijela Vranić, Snežana Babić, Boban Rajović, Danijel Đurić, Stevan Anđelković, Nemanja Stevanović, Milan Stanković, Milan Dinčić Dinča, Mira škorić i još mnogi prijatelji gazdarice "Granda". 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

grammar summary said:

sad
brena dobro peva al izgleda kao moja pokojna baba drugi dan posle smrti
27. 11. 2008

FATAMORGANA said:

...
perka skidam sesir za komentar
24. 11. 2008

laura said:

...
samo je jedna brena
27. 10. 2008

perka said:

...
Kad vidim Brenu odmah se setim Majkla DZeksona
26. 10. 2008
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop