subota, 05 decembar 2009 18:13

Vlasnica i direktorka klinike "Dermo medika" tvrde da su Leontina i Saša Mirković preoteli njihovu "super zelenu kafu"!

 

 

 

 

 

Vlasnica klinike "Dermo medika" i kompanije "For lajf" Ružica Stojanović i direktorka Andreja Ivanović tvrde da su Saša Mirković, direktor "Beotona" i pevačica Leontina Pat ukrali ime njihovog proizvoda "super zelena kafa" i tako im naneli veliku materijalnu štetu, piše Kurir. Prema njihovim navodima, svoj napitak za mršavljenje počele su da reklamiraju sredinom ove godine u televizijskim emisijama a ta poslovna saradnja podrazumevala je da se kao promoterka pojavljuje Leontina. Tako je pevačica na svakom koraku ponavljala kako je uspela da izgubi kilograme zahvaljujući čudotvornoj "super zelenoj kafi".


 


- Osim što je konzumirala našu kafu, Leontina je dolazila i na različite tretmane. Bila je dugogodišnji prijatelj sa Đurom Vojvodićem, koji je bio vlasnik "Dermo medike". Nažalost, on je poginuo u saobraćajnoj nesreći ubrzo pošto smo počeli s promocijom kafe. Mirković je iskoristio taj tragični događaj i od kompanije koja se bavi hologramima zatražio da se izradi hologram za njegov novi proizvod "zelena kafa", čije je ime zajedno sa imenom "super zelena kafa" zaštitio u Zavodu za intelektualnu svojinu. Tako smo mi izgubile pravo da koristimo dotadašnji naziv – izjavila je za ovaj list Ružica Stojanović.

 

 

Bivši estradni menadžer Saša Mirković izjavio je da ne zna ko su žene koje ga prozivaju a Leontina se nije javljala na svoj telefon.

Foto: Sajt "Čarolija"


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

oprem dobro said:

...
LEONTINA JE JEDNA d********a KOJU JE SREDINOM DEVEDESETIH GUZILA SVAKA STOKA SA LANCEM OKO VRATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. 03. 2010

minja said:

said
to je bilo za ocekivati od takvih ljudi
07. 12. 2009

sramota said:

...
radi se o tome da je leontina izgleda sve usluge dobijala za dz? i tretmane i kafu koju je pila nije placala a kao protiv uslugu, reklamirala njihovu firmu i kafu u javnosti - to sam zakljucila iz svih intervjua koje sam procitala. pa zar ovako sada da im to vrati? eeee...
06. 12. 2009

anonimus said:

...
pa zar to nisu dzukci????lopovi mamu im j**em,kako rade tako ce i da prodju, avec leontina ne prolazi bas najbolje
06. 12. 2009

nikoleta said:

...
G. Mirkovic je samo iskoristio poznavanje zakona u svoju korist. Zasto g.Ružica Stojanović i direktorka Andreja Ivanović nisu zastitili svoj proizvod u Zavodu za intelektualnu svojinu. Sami su si krivi.
05. 12. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop