sreda, 19 mart 2014 13:44

Manekenka se prvi put javno oglasila posle razvoda.

 

Bojana Rajić i Vladimir Stojković su se konačno razveli, a manekenka je prvi put progovorila o tome kako su podelili imovinu. Bojana je otkrila da se odrekla svih nekretnina, ali da ima pravo da sa sinom Lavom živi u jednoj doživotno. Pročitajte njeno saopštenje u celosti:

 

- Iako sam rekla da se nikada neću oglašavati povodom svog privatnog života i bilo čega vezano za razvod, ipak će morati da bude “rekla pa porekla”, jer nema drugog načina da se zaustave sve te silne teorije koje će uslediti. Čas me guraju u blato, čas od mene prave sveticu. Pa ovako: celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Lav ima “krov nad glavom” i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, je primerena detetu uzrasta od tri godine. Obzirom da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise vezano za naš razvod i podelu imovine – napisala je Bojana u saopštenju.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop