ponedeljak, 13 jul 2009 14:17
Pevačica razmišlja da ispuni želju njenom mužu koji želi naslednika.
 
 
 
Jeleni Karleuši je ostalo još nekih 2 meseca do drugog porođaja i još jedne bebe u kući. Pošto više nije tajna da će im i drugo dete biti žensko, pevačica je razmišljala da zbog Duška usvoji jednog dečaka i tako mu ispuni želju da ima sina.
 
 
 
- To mi je davnašnja želja. Aktivna sam u humanitarnom radu i pomažem nesrećnoj deci koliko god mogu, ali time se ne hvalim kao neke individue koje brukaju našu profesiju koristeći svoju navodnu humanost u svrhu primitivnog marketinga. Duško i ja ćemo otrgnuti jedno dete od patnje i pružiti mu život iz bajke. Volimo decu i pogađa nas kada vidimo koliko je napuštene dece u Srbiji. - rekla je Jelena za "Novosti" i pritom je napomenula da joj je Madona uzor i večita insipracija.
 
 
 
 
Pritom se ponovo osvrnula na svoje kolege i koleginice koje joj ne misle dobro:
 
 
- Morala sam dobro da ih mlatnem po džepu i po nosu da bi se malo smirile. Šta će, jadne... I ja bih da sam na njihovom mestu napadala i mrzela Jelenu Karleušu. Svaki put će „popiti“ tužbu kada izgovore moje ime u negativnom kontekstu. Dosta je bilo da debele i neobrazovane pevaljke, u znojavim viršla trikoima, koje su došle iz kojekakvih šoferskih birtija, prave sebi marketing preko mog imena. Moraju da znaju gde im je mesto i da ćute i budu dobre. Ne smeta mi što me imitiraju sve dok ne počnu da tripuju da su JK. 
 
 
 
 
Na kraju je najavila svoj novi album koji bi trebalo da radi u saradnji sa Goranom Bregovićem
 
- Oduvek sam želela da sarađujem sa Goranom. Upoznali smo se još dok sam snimala album u Grčkoj, i na mene je ostavio lep utisak. Smatram ga muzičkim genijem i mislim da će naša saradnja izazvati revoluciju u Srbiji. Oboje smo bezobrazni u svojim idejama, hrabri i nekonvencionalni.
Izvor: Novosti

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3

Nezavisni said:

...
Usta moja hvalite me...
13. 07. 2009
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop