ponedeljak, 13 jul 2009 14:17
Pevačica razmišlja da ispuni želju njenom mužu koji želi naslednika.
 
 
 
Jeleni Karleuši je ostalo još nekih 2 meseca do drugog porođaja i još jedne bebe u kući. Pošto više nije tajna da će im i drugo dete biti žensko, pevačica je razmišljala da zbog Duška usvoji jednog dečaka i tako mu ispuni želju da ima sina.
 
 
 
- To mi je davnašnja želja. Aktivna sam u humanitarnom radu i pomažem nesrećnoj deci koliko god mogu, ali time se ne hvalim kao neke individue koje brukaju našu profesiju koristeći svoju navodnu humanost u svrhu primitivnog marketinga. Duško i ja ćemo otrgnuti jedno dete od patnje i pružiti mu život iz bajke. Volimo decu i pogađa nas kada vidimo koliko je napuštene dece u Srbiji. - rekla je Jelena za "Novosti" i pritom je napomenula da joj je Madona uzor i večita insipracija.
 
 
 
 
Pritom se ponovo osvrnula na svoje kolege i koleginice koje joj ne misle dobro:
 
 
- Morala sam dobro da ih mlatnem po džepu i po nosu da bi se malo smirile. Šta će, jadne... I ja bih da sam na njihovom mestu napadala i mrzela Jelenu Karleušu. Svaki put će „popiti“ tužbu kada izgovore moje ime u negativnom kontekstu. Dosta je bilo da debele i neobrazovane pevaljke, u znojavim viršla trikoima, koje su došle iz kojekakvih šoferskih birtija, prave sebi marketing preko mog imena. Moraju da znaju gde im je mesto i da ćute i budu dobre. Ne smeta mi što me imitiraju sve dok ne počnu da tripuju da su JK. 
 
 
 
 
Na kraju je najavila svoj novi album koji bi trebalo da radi u saradnji sa Goranom Bregovićem
 
- Oduvek sam želela da sarađujem sa Goranom. Upoznali smo se još dok sam snimala album u Grčkoj, i na mene je ostavio lep utisak. Smatram ga muzičkim genijem i mislim da će naša saradnja izazvati revoluciju u Srbiji. Oboje smo bezobrazni u svojim idejama, hrabri i nekonvencionalni.
Izvor: Novosti

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3 > 

Svetlana said:

hmm
Ona to prica o tuzbama protiv Dare , pa jeste Dara platila, istina u ovoj zemlji je skupa ali je bar istina , da je jk obicna trandza, da je iskompleksirana, u dusi prazna i pusta ... svoj deci JK zelim PUNO PUNOOOOOOOO srece u zivotu jer ce im trebati da ostanu normalni ...
14. 07. 2009

mimi said:

...
niko joj nije ni do kolena
14. 07. 2009

vjera said:

...
Ko se hvali , taj se kvari.
14. 07. 2009

m&m said:

...
hahaha koja glupača,nju svi imitiraju..jadna..toliko je popularna i zeljena da je "napravila sve solističke koncerte u Srbiji i u Grčkoj stvorila karijeru pa i svetsku čak radi,,,hahahah jadnica..iskompleksirana, nju slusaju samo zaostali primitivci,seljaci i glupaci koji nisu mrdnuli dalje iz svog sela!!!a SAVET ZA JK,,, IDI I LEČI SE OD KOMPLEKSA SUPERIORNOSTI!!
14. 07. 2009

Ha,ha said:

...
....hm...Zanima me koje su to pevacice o kojima prica??
14. 07. 2009

Pokretna Apoteka said:

...
eh shteta shto moze samo copy/paste kao Madona, nikada copy/cut :)))
13. 07. 2009

naki said:

...
Pitajte je dolazi li u obzir malo starije musko dete?
13. 07. 2009

VICTOR said:

...
i ja bi usvojio deset da imam love kao oni
13. 07. 2009

soembody said:

...
Ti ljakse nemoj da mi sramotis Pirot,u pirotu nema fanova ove spodobe
13. 07. 2009

Pirot said:

...
JK je number 1 u ovoj regiji!Ostale joj nisu do kolena.JK volete tvoji fanovi!
13. 07. 2009

Nezavisni said:

...
Usta moja hvalite me...
13. 07. 2009
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop