nedelja, 08 mart 2015 22:30

alt

Cuca se neće libiti da vodi ljubav sa partnerom


Neposredno pre ulaska jedna od učesnica, Jelena Golubović, pokazala je bradavice, dok je Ivona Negovanović Cuca, kako saznajemo iz produkcije, u rijaliti krenula s namerom da ima seks pred kamerama.Naime, rediteljka je i pre nego što je počeo šou pokazala svoje bujno poprsje jer su joj bretele na dugoj beloj haljini sve vreme spadale. Ostale učesnice su odmah počele da prevrću očima što je već uspela da skrene pažnju na sebe.

Sa druge strane, ljubavnica Šabana Šaulića se navodno neće libiti ni da vodi ljubav sa svojim partnerom, koji će se tek naknadno pojaviti, samo da bi postigla veću gledanost. Njenu popularnost moglo bi da poljulja jedino prisustvo u kući Hasana Dudića, koji se pobunio što mora zajedno s njom i da se slika.- Pocepaću ugovor ako me budete primorali na to. Sklonite mi je sa očiju da je ne gledam. Znate li vi ko je ona, a ko sam ja - zaurlikao je Dudić.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop