ponedeljak, 14 januar 2013 08:37

Premijer i ministar policije se veselio na nastupu Rade Manojlović za Srpsku novu godinu!

 

 

 

 

 

Da Ivica Dačić voli da zapeva već smo se uverili više puta do sada, pa izuzetak nije napravio ni na proslavi Srpske nove godine! Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova slavio je Pravoslavnu novu godinu sa pripadnicima Protivterorističke jedinice (PTJ) gde ih je zabavljala folk zvezda Rada Manojlović! Ponešen dobrom atmosferom, Dačić je u jednom trenutku i zapevao sa specijalcima, ali ovoga puta "na suvo", odnosno bez mikrofona.

 

 

 

Na video snimku koju je načinio "Tanjug" vide se policajci u transu, kao i Manojlovićeva koja je đipala i pevala, potrudivši se da ovaj doček ostane nezaboravan! Među gostima se našao i direktor policije Milorad Veljović, ali je ovoga puta izostao general policije Dragiša Simić, kao i njegova devojka, pevačica Ljupka Lazić, koja je do sada obično pevala na pandurskim proslavama. Pogledajte kako su oni dočekali novu godinu po Julijanskom kalendaru:

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
ova Manojlovicka fina? jaoj....bolje da cutim...
16. 01. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop