četvrtak, 21 novembar 2013 12:05

Voditelj kaže da JK njega uopšte nije ni tužila već "Prvu" televiziju!

 

Na jučerašnje saopštenje Jelene Karleuše, kako se rasplakala na ročištu sa Ivanom Ivanovićem reagovao je i sam voditelj koji tvrdi da on uopšte nije tužen niti na bilo koji način učestvuje u ovom postupku! Domaćin emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" preporučio je Karleuši dobrog psihijatra:


- Ne vidim nijedan razlog zašto bih polemisao sa PR službom Jelene Karleuše o sudskom procesu u kome ja ne učestvujem. Pravosuđe u Srbiji funkcioniše dobro, tako da sam siguran da će svaka pravda biti zadovoljena. Jelena Karleuša nije tužila mene nego “Prvu srpsku televiziju“, čiji je vlasnik, kako je sama tvrdila, njen dobar prijatelj. To najbolje govori o tome kakav je ona čovek. Ako je nervno rastrojena, a verujem da jeste, treba da ide kod psihijatra, a ne u sudnicu – rekao je Ivanović za "Blic".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

hobit said:

...
IVAN JE JEDAN MALI SLATKI PREPREDENJAK A JELENA JE JEDNA VELIKA ALAPAČA TJ GLUPAČA ALI KOJA SE UBEDLJIVO NALEPŠE OBLAČI NA ESTRADI TU SVAKA ČAST MALO SU I ONA I NJENA MAMA DOSADILE OVOM NARODU NEK JECA UVEDE NEŠTO NOVO PO MENI NJU IVAN REKLAMIRA I MISLI DA IMAJU DIL NJIH DVOJE DA JE SVE SAMO FARSA TO ŠTO SE ON OVAKO PONAŠA PREMA NJOJ SVE JE OVO ŠOU BIZNIS A MI NAROD OVE ZEMLJE SRBIJE SE PRIMAMO NA TAKVE STAVI
26. 11. 2013

LOŠMI said:

...
ONA TREBA DA IDE U LUDARU,TAMO JOJ JE MESTO.ČIBE VIŠE DOJADI I BOGU I LJUDIMA.
23. 11. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop